Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Otvoreno radno mjesto: pridružite se uspješnome timu

Otvoreno radno mjesto

Naša tvrtka Tetragram projekt i naš brend Plemenit.hr rastu brzo i eksplozivno. Mi smo vodeći broker investicijskim plemenitim kovinama u Hrvatskoj i regiji. Naš fino ugođen tim vrhunskih stručnjaka nudi klijentima besprijekornu uslugu trgovanja investicijskim polugama i kovanicama od zlata, srebra, platine i paladija.

Zbog povećanog obima posla, u naš tim primamo novu osobu.

Tražimo prodajnu savjetnicu ili savjetnika.

Od osobe zaposlene na puno radno vrijeme ne očekujemo da zna mnogo o investicijskim plemenitim kovinama, ali očekujemo da ima iskustva u ljubaznoj i učinkovitoj interakciji s potencijalnim kupcima i klijentima.

Mi svakodnevno primamo golem broj telefonskih poziva, e-mailova, upita putem web shopa i osobnih posjeta potencijalnih klijenata. Stoga vi kao prodajni savjetnik ili savjetnica nećete morati aktivno tražiti nove kupce. Umjesto toga, vaš će posao biti nenametljiva, ali kompetentna komunikacija s klijentima koji su vrlo blizu odluci da obave kupnju ili su tu odluku već donijeli.

Naravno, ostali članovi našeg tima obilno će vam pomagati dok budete stjecali znanja o specifičnim svojstvima naše ponude. A od vas očekujemo da ćete ta znanja svladavati brzo i učinkovito.

Mi smo malen tim. I zbog toga svatko od nas ponekad obavlja stvari vezane uz poslovanje naše tvrtke koje nisu striktno u opisu pojedinog radnog mjesta. Stoga možete očekivati da ćete povremeno morati iskoračiti iz svoje uloge prodajne savjetnice ili savjetnika.

Možda ćete ponekad učiniti nešto za naše računovodstvo ili pružiti ruku pomoći zaštitaru ili dostavljaču. Očekujemo od vas da budete spremni izići iz svoje zone odgovornosti. Naravno, mi ćemo učiniti sve kako bi takvih “izleta” bilo što manje, kako biste se mogli usredotočiti na posao zbog kojega ste nam se pridružili.

Zahvalni smo što je naša tvrtka izuzetno uspješna. Zbog toga ne morate brinuti hoćemo vam moći ponuditi odgovarajuću  kompenzaciju za vaš trud. Ako se pokažete kao dobar kandidat ili kandidatkinja, u pregovorima ćemo nedvojbeno pronaći rješenje na obostrano zadovoljstvo.

Ako vam se ovo što ste pročitali sviđa, kontaktirajte nas. Pošaljite nam životopis i molbu za primanje na stalno radno mjesto prodajne savjetnice ili savjetnika na e-mail adresu posao@tetragram.hr. Isto možete učiniti i ako želite saznati više informacija o ovoj mogućnosti.

Telefonske pozive od vas, na žalost, ne možemo primiti. Golem pritisak kupaca naprosto nam ne dopušta da s vama komuniciramo putem telefona, jer se moramo usredotočiti na svoje redovite poslove.

E-mail je jedini pravi put do radnoga mjesta. Hvala vam i želimo vam uspjeh!

Odaberite
Right Menu IconNazovite