Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Zagrebu i okolici

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Zagreb

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: ZagrebKupljeno investicijsko zlato isporučujemo u dogovoru s vama u središnjem uredu Plemenit.hr koji pokriva Grad Zagreb i Zagrebačku županiju.

Područje uključuje gradove Velika Gorica, Samobor, Jastrebarsko, Sv. Ivan Zelina, Sveta Nedelja, Vrbovec, Zaprešić, Dugo Selo i Ivanić Grad.

Iz središnjeg ureda u Zagrebu opslužujemo također i druge gradove u Hrvatskoj, osobito u sjeverozapadnom dijelu. Zlatne poluge i zlatnici, ali i srebrne poluge i srebrnjaci iz našeg asortimana isporučuju se uz prethodni dogovor i uz telefonsku najavu.

Adresa ureda:

Plemenit.hr
Svetice 19
10000 Zagreb
Tel: 01/236-5857
Mob: 092/405-4412

Radno vrijeme ureda:
Od ponedjeljka do petka: 9-13 i 14-17 sati, pauza od 13-14 sati
Nedjeljom i blagdanom ne radimo, dan uoči blagdana radimo skraćeno

Budući da većinu investicijskog zlata i srebra iz naše ponude imamo na stanju, proizvode u pravilu isporučujemo odmah nakon što je uplata za kupljeno investicijsko zlato vidljiva na našem bankovnom računu. Za kupnju do 9.954 eura klijent može platiti i u gotovini.

Osim u Zagrebu, za kupljeno investicijsko zlato i srebro isporuku možete zatražiti i u jednom od regionalnih ureda Plemenit, u Splitu, Osijeku i Ljubljani.

Također, dostavu vršimo i u druge hrvatske gradove jednom ili dva puta mjesečno, po unaprijed određenom rasporedu.

Dostavu, odnosno, isporuku u gradovima u kojima nemamo ured u pravilu obavljamo u poslovnici banke s kojom posluje kupac, odnosno, u kojoj kupac investicijskog zlata i srebra ima otvoren bankovni račun.

Ako ste zainteresirani da investicijsko zlato i srebro koje ste kupili preko nas bude dostavljeno u grad u kojem Plemenit.hr nema svoj ured, kontaktirajte nas na broj mobitela 092/405-4412 i raspitajte se o toj mogućnosti.

Odaberite
Right Menu IconNazovite