Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Naši stručnjaci za investicijske kovine uvijek su vam na raspolaganju

Stručnjaci za investicijsko zlato i srebro - Plemenit

Svaku dobru kompaniju čine dobri ljudi. Plemenit.hr stvoren je od pojedinaca besprijekorne poslovne etike. Ekipa vrhunskih stručnjaka okupljena je kako bi vaša kupnja investicijskih plemenitih kovina bila jednostavna, sigurna i diskretna.

Na naše iskustvo do sada se oslonilo gotovo stotinu tisuća malih i velikih klijenata. Za veliko povjerenje koje smo stekli na tržištu, postavši najveći broker investicijskim zlatom u regiji, postoje odlični razlozi.

Ako želite više informacija o našoj ponudi, kontaktirajte nas.

Naš stručni tim podijelili smo u četiri globalna odjela, te tri regionalna odjela:

  1. Odjel kontrole kakvoće kovina
  2. Odjel praćenja tržišta
  3. Odjel financijskih i poreznih transakcija
  4. Odjel za sigurnost i isporuku
  5. Regionalni odjel za Dalmaciju (sa sjedištem u Splitu)
  6. Regionalni odjel za Slavoniju (sa sjedištem u Osijeku)
  7. Regionalni odjel za Sloveniju (sa sjedištem u Ljubljani)

Ti su odjeli međusobno blisko povezani, a u svakom od njih rade vrhunski stručnjaci iz pojedinog područja, sposobnih odgovoriti na svako pitanje i suočiti se sa svakim poslovnim izazovom što ga donosi trgovanje plemenitim kovinama.

1. Odjel kontrole kakvoće kovina

Jedan od najvažnijih ciljeva poslovanja naše tvrtke jest osiguravanje potpunog povjerenja klijenata u izvornost i autentičnost proizvoda koje nudimo na tržištu. Zbog toga naši stručnjaci iz Odjela kontrole kakvoće kovina poduzimaju brojne mjere kako bismo u optjecaj puštali samo 100 posto provjerene poluge i kovanice od plemenitih kovina.

Jedna od najvažnijih mjera jest praćenje sljedivosti prilikom dobave i transporta investicijskog zlata i investicijskog srebra od kovnice (proizvođača, odnosno, dobavljača) do krajnjega kupca. Svaka zlatna poluga, srebrna poluga, zlatnik ili srebrnjak neprekidno su pod nadzorom ovlaštenih agenata koji jamče integritet lanca dobave. To, naravno, uključuje i sudjelovanje našeg Odjela za sigurnost i isporuku, koji brine da je proizvod sigurno i diskretno dostavljen iz naših trezora u različitim dijelovima Hrvatske i regije do krajnjega kupca.

Odjel kontrole kakvoće kovina obavlja i dodatne provjere izvornosti i autentičnosti proizvoda odgovarajućim elektroničkim uređajima za utvrđivanje čistoće zlata i srebra. Mi smo prva i trenutno jedina kompanija u regiji koja posjeduje vrhunske uređaje za detekciju krivotvorina, koja nam omogućuje da izdajemo certifikate autentičnosti koje priznaju državne institucije i u inozemstvu. Na taj način osiguravamo miran san ne samo svojim klijentima, nego i nama samima.

2. Odjel praćenja tržišta

Najčešće pitanje što ga postavljaju naši klijenti jest: koja su naša očekivanja s obzirom na kratkoročno i dugoročno kretanje cijena plemenitih kovina. A da bismo na to i slična pitanja mogli dati kompetentne odgovore, stručnjaci iz Odjela za praćenje globalnog tržišta neprekidno analiziraju stanje, primjećuju promjene, traže prilike i otkrivaju opasnosti.

Svjetsko tržište plemenitih kovina jedno je od najkompleksnijih, ali i najmanje transparentnih tržišta uopće. Zbog toga su naši stručnjaci istovremeno odlično informirani o trenutnoj situaciji, ali i odlično barataju povijesnim podacima. To im daje mogućnost da mogu kompetentno predvidjeti budućnost i dati dobar savjet svakom klijentu s obzirom na svaku njegovu željenu transakciju.

Osim globalnoga, Odjel praćenja tržišta drži na oku i stanje na regionalnom i lokalnom tržištu. Zbog toga je ponuda na stranicama Plemenit.hr prilagođena upravo potrebama klijenata iz naše regije. To također znači da poznajemo sve specifičnosti našeg tržišta u usporedbi s udaljenim tržištima. Na savjet naših stručnjaka svakako se možete osloniti.

3. Odjel financijskih i poreznih transakcija

Industrija investicijskog zlata i investicijskog srebra specifična je i po tome što u njoj često vrijede drugačija financijska i porezna pravila. Ta su pravila drugačija upravo zato jer većina država svijeta prepoznaje investicijske plemenite kovine kao posebnu kategoriju, s pravom odvojenu od svih drugih.

To se ogleda u nekoliko aspekata. Prije svega, u gotovo svim zemljama investicijsko zlato porezno se tretira na drugačiji način od ostale robe. Investicijsko zlato uz to podliježe dodatnoj pozornosti državnih organa s obzirom na zaštitu od terorizma i pranja novca. Naši stručnjaci iz Odjela financijskih i poreznih transakcija znaju sve pojedinosti vezane uz zahtjeve državnih organa, ne samo u Hrvatskoj nego i mnogo šire, a vezano uz transakcije s investicijskim plemenitim kovinama.

Odjel financijskih i poreznih transakcija skrbi da Plemenit.hr svoje poslovne aktivnosti uvijek imaju striktno usklađene sa zakonskim propisima. Ali ne samo to, naši stručnjaci iz odjela savjetuju naše klijente o tome kako obaviti privatne transakcije investicijskim zlatom i investicijskim srebrom na legalan i diskretan način, iz porezne i pravne perspektive samoga klijenta. Kada dobijete savjet od naših stručnjaka iz Odjela financijskih i poreznih transakcija, možete biti sigurni da je to savjet na koji se možete osloniti mirne savjesti.

4. Odjel za sigurnost i isporuku

Zlato i srebro predstavljaju očigledan sigurnosni rizik kojim se stručno i kompetentno bavi naš tim Odjela za sigurnost i isporuku. U tom odjelu rade prekaljeni stručnjaci za sigurnost, koji su svoje iskustvo i čvrstinu stjecali ne samo kroz vrhunsku teorijsku obuku, nego i kroz brojna životna iskustva, koja uključuju i ona stečena u Domovinskom ratu.

Naši stručnjaci za sigurnost i isporuku prije svakog fizičkog prenošenja plemenitih kovina s jedne lokacije na drugu obavljaju procjene rizika, razvijaju sigurnosne scenarije i osiguravaju da se transport obavlja distribuirano, s više različitih lokacija, i diskretno. Na taj način dramatično se smanjuju sigurnosni rizici koji postoje u ovome poslu.

Naši klijenti mogu osjetiti sigurnost i povjerenje koje smo dugoročnim, ozbiljnim pristupom izgradili na području sigurne isporuke investicijskih plemenitih kovina.

5. Regionalni odjel za Dalmaciju

Split je regionalno središte za distribuciju proizvoda od zlata i srebra Plemenit.hr za područje Dalmacije. U njemu rade stručnjaci koji poznaju stanje na tom tržištu, a obučeni su da kompetentno i stručno usluže klijente iz tog područja. Regionalni centar u Splitu najstariji je, te iznimno uspješan regionalni odjel u Hrvatskoj.

6. Regionalni odjel za Slavoniju

Nakon Splita, svoj regionalni centar za distribuciju dobila je i Slavonija. Njegovo sjedište je u Osijeku, te se u kratkom vremenu profilirao kao jedan od vodećih mjesta za kupnju investicijskog zlata i investicijskog srebra u Hrvatskoj. Njemu gravitiraju ne samo građani Slavonije nego i građani sjevernog djela Srbije, sjeveroistočnog dijela Bosne i Hercegovine, te čak i građani iz južne Mađarske.

7. Regionalni odjel za Sloveniju

Naša tvrtka proširila je svoje poslovanje van granica Hrvatske. Klijente iz Slovenije opslužujemo iz našeg centra u Ljubljani. No nerijetko i naši građani kupuju investicijsko zlato i srebro u Sloveniji, jer je to najlakši i najjednostavniji način kako kupiti investicijsko zlato i srebro bez konverzije novca iz eura u kune. Naime, plaćanje proizvoda iz našeg asortimana moguće je obaviti u eurima s bankovnog računa iz Hrvatske u na naš poslovni račun u Sloveniji.

====

Našii stručnjaci već gotovo cijelo jedno desetljeće dokazano pomažu u razvoju tržišta investicijskih plemenitih kovina u Hrvatskoj i regiji. Ta pomoć dodatno je osnažena formiranjem sedam odjela, koji nude vrhunsku uslugu trgovanja zlatnim polugama, srebrnim polugama, te zlatnicima i srebrnjacima besprijekorne kakvoće.

Ako se odlučite zlato i srebro kupiti kod nas, bit će to jedna od najboljih odluka vašega života.

Odaberite
Right Menu IconNazovite