Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Butik Plemenit: web trgovina zlatom i srebrom, otvorena 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu

Web Shop Butik Plemenit

Butik Plemenit web shop dostupan je putem interneta! Kupnju investicijskih zlatnih poluga, srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica moguće obaviti na Plemenit web shopu.

Narudžba za kupnju zlata i srebra na taj način postaje dostupna i izvan radnog vremena naše tvrtke.

Osim proizvoda iz standardne ponude, u Butiku Plemenit moći ćete pronaći zlatne i srebrne kovanice iz posebnog programa vodećih regionalnih i svjetskih kovnica.

Butik Plemenit nudi i uobičajene zlatne poluge mase od 1 grama do 1 kilograma, te veliki broj investicijskih zlatnika poput velikog i malog dukata, zlatnika i srebrnjaka Wiener Philharmoniker, zlatnika i srebrnjaka Krugerrand i drugih proizvoda.

Većinu proizvoda u Butiku Plemenit moguće je kupiti u atraktivnim drvenim poklon kutijama od mahagonija ili pak darovnim kutijama od umjetne kože.

Proizvode naručene putem web shopa Butik Plemenit trenutno je moguće platiti putem bankovnog transfera u eurima, u gotovini prilikom preuzimanja, ali i s devet različitih kriptovaluta.

Iznova se vraćajte u našu internetsku trgovinu Butik Plemenit, budući da ćemo ondje redovito objavljivati informacije o novim prigodnim, ali investicijskim izdanjima, koje ćete moći kupiti u prednarudžbi ili uz trenutnu isporuku.

Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite