Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-10-grama-valcambi-green-x
zlatna-poluga-10-grama-heraeus-u-drvenoj-poklon-kutiji
zlatna-poluga-10g-heraeus-1a
zlatna-poluga-10-grama-heraeus-u-drvenoj-poklon-kutiji-1
zlatna-poluga-10-grama-valcambi-1a
zlatna-poluga-10-grama-argor-heraeus-a1
zlatna-poluga-10-grama-argor-heraeus-limited-edition-2021-a1
zlatna-poluga-10-grama-perth-mint-1a
zlatna-poluga-10-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-10-grama-pamp-1a
zlatna-poluga-10-grama-munze-osterreich-a1
zlatna-poluga-10-grama-valcambi-green-y

Zlatne poluge od 10 grama predstavljaju najveće male investicijske proizvode od žute plemenite kovine, te predstavljaju dobar odabir za širi krug kupaca.

Vrijednost zlata u količini od 10 grama smatra se gornjom granicom mjere malih ulaganja. Stoga 10-gramske zlatne poluge mogu biti atraktivne za širi krug kupaca s različitim ulagačkim strategijama.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 10 g
Čista masa zlata: 10 g (0,321 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich

Prodajna cijena FIZIKA:  742,36 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  740,86 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  739,37 €

Otkupna cijena za klijente: 705,94 €
Otkupna cijena za neklijente: 685,07 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Razmišljate li o kupnji zlatnih poluga? Prodaja zlata, odnosno, prodaja investicijskih zlatnih poluga i kovanica robne marke Plemenit te njihovo preuzimanje nalazi se u Zagrebu. Ponudu za kupnju investicijskih plemenitih kovina možete zatražiti putem interneta klikom na link.

Doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, te saznajte proces i načine plaćanja. Zatražite informaciju o mogućnostima isporuke u druge djelove Hrvatske i u zemlje regije. U zemljama Europske Unije prilikom prodaje investicijskog zlata ne naplaćuje se porez na dodanu vrijednost, što je u skladu s europkim poreznim direktivama. Prodaja zlata Plemenit zajamčeno je u skladu s europskim standardima. Svaki kupac dobiva certifikat Plemenit koji potvrđuje izvornost i čistoću zlata u skladu s proizvođačkom specifikacijom.

Svojstva zlatne poluge od 10 grama

Zlatne poluge od 10 grama obično su veličine omanjeg privjeska za ključeve ili pak kocke šećera. Njihova kompaktnost kupcima omogućuje fleksibilnost uporabe i jednostavnost pohrane.

Zahvaljujući diskretnom dizajnu, predstavljaju izvrsno sredstvo prijenosa vrijednosti kroz prostor i vrijeme. Čak i bogatiji investitori – koji obično kupuju veće poluge – svoj portfelj iz praktičnih razloga uravnotežuju investicijskim proizvodima manjih masa. Zlatne poluge od 10 grama izvrsno obavljaju tu funkciju.

Zlatne poluge od 10 grama također se mogu koristiti i kao poklon za posebne prigode. U tom se slučaju mogu isporučiti i u ekskluzivnim darovnim kutijama. Svojom poželjnošću ostavit će snažan dojam na primatelja.

Premda je vrijednost zlatne poluge od 10 grama značajno veća od vrijednosti velikog broja svakodnevnih transakcija, to ipak ne znači da se 10-gramske poluge ne mogu iskoristiti kao sredstvo pretvaranja trajne imovine u likvidnu. U slučaju potrebe, polugu je moguće lagano unovčiti.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 10 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 10 grama jedne od vodećih europskih i svjetskih kovnica plemenitih kovina, kompanije Heraeus iz Njemačke. Radi se o kovnici koja posjeduje “Good Delivery” certifikat što ga izdaje Udruženje sudionika londonskoga tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 10 grama klikom na link. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom, jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupnje zlatnih poluga, zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite