Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Osijeku, Slavoniji i Baranji

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Osijek

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: OsijekAko investicijsko zlato želite preuzeti na području Slavonije i Baranje, isporuku možemo obaviti u regionalnom uredu Plemenit.hr u Osijeku.

Iz ureda u Osijeku pokrivamo i gradove Đakovo, Valpovo, Beli Manastir, Vukovar, te mjesta u okolici. Zlatne poluge i zlatnici, ali i srebrne poluge i srebrnjaci isporučuju se isključivo uz prethodni dogovor i uz telefonsku najavu. Time našim klijentima osiguravamo najvišu razinu sigurnosti i diskrecije.

Adresa ureda:

Plemenit.hr
Regionalni ured za Slavoniju
Hrvatske Republike 43
31000 Osijek
Mob: 098/682-521

Radno vrijeme ureda:
Od ponedjeljka do petka: 9-17 sati
Nedjeljom i blagdanom ne radimo, dan uoči blagdana radimo skraćeno

U regionalnom uredu za Slavoniju i Baranju u Osijeku imamo određene količine investicijskog zlata i srebra na stanju. Proizvode koji u trezoru u Osijeku nisu na zalihama možemo dostaviti u osječki ured u roku od najduže 2-3 radna dana. Stoga većinu proizvoda iz našeg asortimana u pravilu isporučujemo u osječkom uredu odmah nakon što je uplata za kupljeno investicijsko zlato vidljiva na našem bankovnom računu. Za kupnju do 9.954 eura klijent može platiti i u gotovini.

Osim u Osijeku, za kupljeno investicijsko zlato i srebro isporuku možete zatražiti i u središnjem uredu u Zagrebu, te u jednom od regionalnih ureda Plemenit u Splitu i Ljubljani.

Također, dostavu vršimo i u druge hrvatske gradove jednom ili dva puta mjesečno, po unaprijed određenom rasporedu.

Dostavu, odnosno, isporuku u gradovima u kojima nemamo ured u pravilu obavljamo u poslovnici banke s kojom posluje kupac, odnosno, u kojoj kupac investicijskog zlata i srebra ima otvoren bankovni račun.

Ako ste zainteresirani za to da investicijsko zlato i srebro koje ste kupili preko nas bude dostavljeno u grad u kojem Plemenit.hr nema svoj ured, kontaktirajte nas na broj mobitela 092/405-4412 i raspitajte se o toj mogućnosti.

Odaberite
Right Menu IconNazovite