Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti plemenite kovine?

Gdje kupiti plemenite kovinePlemenit ima jednu od najdužih tradicija trgovanja investicijskim zlatom i srebrom na našim prostorima.

Svojim kupcima nudimo beskompromisnu kvalitetu, iznimno konkurentnu cijenu, te europsku diskreciju.

Na što valja obratiti pozornost

Prilikom odabira partnera za kupnju investicijskih plemenitih kovina, obratite pozornost na pet važnih elemenata.

1) Ponuda zlata i srebra u fizičkom obliku

Ako uopće nemate iskustvo kupnje investicijskih plemenitih kovina ili ako je vaše iskustvo ograničeno, kupujte isključivo zlato i srebro u fizičkom obliku, i to proizvode najuglednijih europskih i svjetskih kovnica vrhunske kakvoće. Dakle, kupujte samo opipljive, konkretne proizvode koje ćete moći ponijeti kući i sami pohraniti na skrovitu mjestu ili pak u sefu banke po vlastitom izboru.

Trgovce kojima je okosnica ponude trgovanje zlatom i srebrom pohranjenim u dalekim inozemnim trezorima – ma koliko ta njihova ponuda primamljivo zvučala – trebali biste barem u početku sasvim izbjegavati. Tek kada steknete iskustvo i razvijete povjerenje, te stvorite određenu zalihu poluga i kovanica koje su vam odmah nadohvat ruke, počnite razmišljati o kupnji zlata i srebra “na daljinu”. No, i tada morate biti dobro informirani koji od takvih trgovaca jeste vrijedan vašeg povjerenja, a koji nije. U tom odabiru možemo vam pomoći. Obratite nam se s povjerenjem.

2) Ponuda proizvoda najuglednijih svjetskih kovnica

Nije dovoljno da proizvodi što ih namjeravate kupiti budu “zlato” ili “srebro”. Ne, za kupce bez velikog iskustva u prodaji i kupnji plemenitih kovina od ključne je važnosti da prilikom kupnje odaberu isključivo proizvode najuglednijih svjetskih kovnica. Ako je proizvod koji planirate kupiti proizveden u kovnicama Heraeus, Argor, Umicore, Münze Österreich, Valcambi, Pamp ili Johnson Matthey, možete biti sigurni da kupujete svjetski poznatu marku. Ovo dakako nije iscrpna lista uglednih svjetskih kovnica, nego se radi o najpopularnijim imenima u ovom dijelu Europe. Ukoliko naiđete na neko drugo ime, kontaktirajte nas kako bismo vas uputili je li riječ o kovnici s reputacijom ili nije. Bit će nam drago pomoći vam.

3) Mogućnost plaćanja prilikom isporuke

Nemali broj manje uglednih trgovaca investicijskim plemenitim kovinama od svojih klijenata zahtijevaju plaćanje naručenih proizvoda avansno, dakle unaprijed. Time se na neki način iskazuje nepovjerenje prema kupcu. Plemenit svojim klijentima omogućuje plaćanje narudžbe prilikom preuzimanja. Detalje o uvjetima plaćanja i isporuke možete pronaći na stranici “Kako kupiti plemenite kovine?

4) Isporuka u sigurnim prostorima

Plemenit investicijske proizvode od plemenitih kovina isporučuje u pravilu samo u središnjem uredu u Zagrebu ili pak u filijali vaše poslovne banke. Prema potrebi, isporuku možemo obaviti i u privatnim prostorima kako bismo vas uslužili u skladu s vašim željama, ali to činimo isključivo na vaš zahtjev, te ako postoje uvjeti za takav oblik isporuke.

5) Dugogodišnja tradicija

Povjerenje u kvalitetu usluge stvara se polagano i uz stalno dokazivanje. Partnerski odnos poštivanja i razumijevanja temelj je dugoročne suradnje. Stoga tradicija što je nosi brand Plemenit jamči sigurnost, europske standarde i diskreciju prilikom kupnje investicijskih plemenitih kovina. Kada odabirete partnera, obratite pozornost na njegovu reputaciju i iskustvo.

Portali Srebrozlato.com i Zlatnici.com preporučuju Plemenit kao središnje mjesto za kupnju fizičkoga zlata i srebra u regiji.

Zahvaljujući stvaranju kvalitetnih temelja, Plemenit je mjesto europskoga pristupa klijentima i vrhunske ponude.

Ako želite kupiti bilo koji investicijski proizvod iz naše ponude, kontaktirajte nas e-mailom ili telefonski.

Odaberite
Right Menu IconNazovite