Plemenit

Cijena na burzama (u gramima)

Zlato


360.95 kn

48.05 €

Srebro


4.60 kn

0.613 €

Kako kupiti poluge, zlatnike i srebrnjake

Kupnja investicijskih proizvoda od srebra i zlataTvrtka Tetragram projekt d.o.o. vodeći je regionalni broker investicijskim plemenitim kovinama. Proces prodaje zlata i srebra putem portala Plemenit jednostavan je i siguran. Evo nekoliko osnovnih informacija o tom procesu.

Načini plaćanja:  gotovina, transfer putem internet ili mobilnog bankarstva, transfer općom uplatnicom, bitcoin. Kreditne kartice ne primamo.

1) Narudžbe do 75 tisuća kuna

Za narudžbe u vrijednosti do 75 tisuća kuna (ili približno do 10 tisuća eura) klijent obavlja plaćanje u trenutku preuzimanja poluga ili kovanica.

2) Narudžbe veće od 75 tisuća kuna

Narudžbe kojima je vrijednost veća od 75 tisuća kuna (odnosno, veća od 10 tisuća eura) ostvaruju se po posebnom dogovoru. Najjednostavniji i najbrži način za ostvarenje takvih narudžbi jest isporuka i plaćanje u dvije ili više tranši od po 75 tisuća kuna.

3) Plaćanje bankovnim transferom

Ukoliko klijent isporučene proizvode želi platiti bankovnim transferom, isporuku naručenih poluga i kovanica u pravilu obavljamo u prostorijama klijentove poslovne banke. Na taj način ostvarujemo sigurnost, diskreciju i jamstvo bankovnog, odnosno, robnog transfera.

4) Gotovinsko plaćanje

Gotovinsko plaćanje moguće je obaviti samo do visine od 75 tisuća kuna. Zakonski propisi zahtijevaju da se transakcije veće od 75 tisuća kuna obavljaju bankovnim prijenosom.

5) Zaliha investicijskih proizvoda i rezervacije

Plemenit u pravilu ima određenu zalihu investicijskih plemenitih kovina koje je moguće isporučiti odmah. Ukoliko proizvod koji želite kupiti imamo na zalihi, možete ga telefonski rezervirati za razdoblje od 8 sati. Unutar toga roka trebate doći, preuzeti i platiti rezerviranu polugu ili kovanicu. Nakon proteka 8-satnog razdoblja, rezervacija se prekida, a proizvod se nudi drugome kupcu.

6) Narudžba proizvoda koji nisu na zalihi

Plemenit ne može jamčiti da će u svakom trenutku na zalihi imati sve proizvode iz svoje ponude. Ako želite kupiti neku polugu ili kovanicu koju nemamo na zalihi, mi ćemo je za vas naručiti ukoliko se obvežete da ćete je preuzeti i po preuzimanju platiti. Rok isporuke varira o vrsti proizvoda i o dobavljaču, pa vas molimo da se o tome raspitate u našem središnjem uredu u Zagrebu.

************

Nadam se i vjerujem da će vam kupnja investicijskog zlata i srebra Plemenit biti iznimno ugodno iskustvo. Ako trebate pomoć ili savjet, obratite nam se s povjerenjem.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite