Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-20-grama-argor-heraeus-a1
zlatna-poluga-20-grama-heraeus-u-drvenoj-poklon-kutiji
zlatna-poluga-20-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-20-grama-heraeus-u-poklon-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-20-grama-perth-mint-1a
zlatna-poluga-20-grama-munze-osterreich-a1
zlatna-poluga-20-grama-pamp-a1
zlatna-poluga-20-grama-pamp-b1
zlatna-poluga-20-grama-umicore-1a

Na donjoj granici prema srednje velikim investicijskim proizvodima od zlata, zlatne poluge od 20 grama predstavljaju odličan odabir za veliki broj kupaca plemenitih kovina.

Za male investitore, ali i za ulagače sa značajnim zlatnim portfeljem, ove će zlatne poluge dobro povezati želju za kvalitetom i potrebu za sigurnošću.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 20 g
Masa čistog zlata: 20 g (0,643 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich

Prodajna cijena FIZIKA:  1.489,53 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  1.486,01 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  1.482,93 €

Otkupna cijena za klijente: 1.445,77 €
Otkupna cijena za neklijente: 1.401,38 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 19.07.2024 16:39:05

Prodaja zlatnih poluga i zlatnih kovanica koje se u Europskoj Uniji smatraju investicijskim zlatom obavlja se u Zagrebu. Robna marka Plemenit jamči vam sigurnost, pouzdanost, kakvoću, diskretnu isporuku, te iznimno konkurentnu cijenu.

Zahvaljujući našem iskustvu, prodaja zlata vrši se u skladu s europskim i svjetskim standardima. Zatražite certifikat Plemenit kojim se jamči da su poluge i kovanice koje nudimo besprijekorne. Naše poluge u svakom trenutku možete unovčiti kod nas ili kod drugih trgovaca plemenitim kovinama. Ponudu za kupnju zlatnih poluga zatražite putem interneta klikom na link.

Svojstva zlatne poluge od 20 grama

Zlatne poluge od 20 grama otprilike su velike poput pločice za domino, ili pak dvije spojene kockice Milka čokolade. Kada pojedini primjerak uhvatite u ruku, osjetit ćete snagu plemenite kovine. Osim zlatne poluge od 20 grama, među srednje velike investicijske proizvode od zlata ubrajamo još i zlatne poluge od jedne unce (približno 31,1 gram), te zlatne poluge od 50 grama i 100 grama.

Premda doista jeste rubni apoen, te ga poneki trgovci i kupci smatraju malom zlatnom polugom, 20-gramske zlatne pluge imaju prilično dobar omjer mase i cijene. Poznato je, naime, da je cijena grama čistoga zlata u polugama manjih masa nerijetko znatno veća nego cijena grama čistoga zlata u plugama većih masa. No, razlika u cijeni postaje sve manje značajna upravo u rasponu srednje velikih investicijskih poluga.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 20 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 20 grama kovnice Heraeus, jednog od vodećih europskih i svjetskih proizvođača investicijskih proizvoda od plemenitih kovina sa sjedištem u Njemačkoj. Kompanija Heraeus, zajedno sa svojim kćerinskim tvrtkama Argor Heraeus iz Švicarske i Münze Österreich iz Austrije, posjeduje certifikat “Good Delivery” što ga izdaje Udruženje sudionika londonskog tržišta plemenitim kovinama (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 20 grama klikom na link. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom, jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite