Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Kako kupiti investicijsko zlato: uzmi, plati, nosi

Kako kupiti investicijsko zlato

Kod brokera zlatom s vrhunskom reputacijom kakav je Plemenit.hr, kupovanje zlata vrlo je jednostavno, siguno i diskretno. Sve se svodi na tri laka koraka: uzmi, plati, nosi.

Zašto je to tako jednostavno? Zato jer Plemenit.hr u svojim trezorima ima odgovarajuće količine svih popularnih proizvoda od investicijskog zlata. Zlatne poluge od 1 grama do 1 kilograma kod nas možete kupiti i preuzeti odmah, čim platite. Isto vrijedi i za široku paletu investicijskih zlatnih kovanica.

A to nije slučaj kod većine drugih trgovaca investicijskim zlatom. Kada vas poslužuje Plemenit.hr, kupljene zlatne poluge i zlatnike imamo na zalihi. A kada vas poslužuje netko drugi, vi ćete nakon uplate svojeg novca morati čekati danima, a ponekad i tjednima kako bi naručene poluge stigle iz kovnice ili tko zna otkud, e da biste ih mogli preuzeti. Čak ni u doba velikog poremećaja dobave zlata na svjetskom tržištu zbog epidemije korona virusa, kada su mnogi naši konkurenti otkazivali narudžbe i značajno produživali rokove isporuke, Plemenit.hr kupcima je isporučivao narudžbe u roku.

Evo kako proces prodaje investicijskog zlata funkcionira kod nas.

1) Uzmi

Ako ste zainteresirani za kupnju zlata, kontaktirajte nas. Zatražite neobvezujuću ponudu. Ako ste zadovoljni ponudom, najavite svoj dolazak. Vaša najava dolaska nam je važna kako bismo iz naših sigurnih trezora mogli organizirati dostavu oglednih primjeraka proizvoda koje želite. Mi našim klijentima omogućujemo da proizvod mogu pogledati, provjeriti, uhvatiti zlato u ruku i osjetiti njegovu težinu. I zatim baš taj primjerak koji su držali u ruci mogu odmah ponijeti kući.

A kada se doista uvjere da uvijek dobivaju zlato na vrijeme i u skladu s našim obećanjem, mnogi naši klijenti ohrabre se pa zlato naručuju “na neviđeno”, jednostavnim telefonskim pozivom ili putem naše web trgovine Butik Plemenit. Time pokazuju da nam vjeruju da će sigurno dobiti ono što su naručili. Baš kako je dogovoreno.

2) Plati

Nakon što ste odabrali zlatne poluge i zlatne kovanice koje želite kupiti, sljedeći korak jest plaćanje. Mi našim klijentima omogućujemo da kupljene proizvode plate u gotovini do 9.954 eura, u skladu sa zakonom. Za narudžbe veće od 9.954 eura, kupac može obaviti bankovni transfer putem internet bankarstva sa svojeg mobilnog telefona ili računala, u našem uredu. U tu svrhu, klijentima omogućujemo da se spoje na našu lokalnu bežičnu internetsku mrežu otvorenu za goste.

A kada s klijentima razvijemo međusobno poslovno povjerenje putem nekoliko uspješno sklopljenih poslova i obavljenih transakcija, klijenti u pravilu novac na naš račun prebacuju od kuće, s posla ili gdjegod se nalazili, nakon što od nas e-mailom prime obvezujuću ponudu. Oni znaju da mogu doći i preuzeti kupljeno investicijsko zlato čim njihov novac sjedne na naš račun.

Plemenit.hr također nudi mogućnost kupnje zlata i putem bitcoina, te osam drugih popularnih svjetskih kriptovaluta. Raspitajte se o tome telefonski u radno vrijeme naše tvrtke, pošaljite upit putem web formulara, ili jednostavno napravite narudžbu i platite u odabranoj kriptovaluti putem web shopa Butik Plemenit. U našoj internetskoj trgovini, naime, postoji ta suvremena opcija plaćanja.

3) Nosi

Plaćeno investicijsko zlato odmah možete ponijeti sa sobom. Naši će vas sigurnosni djelatnici diskretno otpratiti do vozila, ako to od nas zatražite. Također, od naše dostavne službe možete zatražiti da vam kupljeni proizvodi budu dostavljeni na sigurnu lokaciju koju prethodno zajednički dogovorimo.

I naravno, postoji mogućnost da kupljene proizvode odmah pohranite u našim sigurnim trezorima, privremeno (dok ne zatražite isporuku ili preuzimanje) ili stalno (dok svoje kupljeno zlato ne odlučite unovčiti prodajom nama). Više o usluzi pohrane zlata u našim trezorima doznajte klikom na link.

=======

Eto, to su tri jednostavna koraka kako kod nas kupiti investicijsko zlato.

Iskušajte nas. Ako niste sigurni, dajemo vam prijedlog. Kupite neki od najmanjih proizvoda iz naše ponude investicijskog zlata. Recimo, polugu od 1 gram. Ili mali zlatni dukat. Osjetite kako funkcionira naša tvrtka, upoznajte naše vrhunske stručnjake. Vjerujemo, bit ćete izvrsno usluženi i ugodno iznenađeni. Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite