Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Certifikat o autentičnosti “Plemenit”

Certifikat o autentičnosti PlemenitCertifikat o autentičnosti Plemenit jedinstveni je dokument koji dobiva svaki kupac proizvoda od zlata i srebra. Izdavanjem certifikata o autentičnosti, Plemenit svakome kupcu jamči kako kupljena zlatna poluga, srebrna poluga, zlatnik ili srebrnjak posjeduje standardna svojstva i vrhunsku kvalitetu, te da je u skladu s proizvođačkom specifikacijom svjetski priznate kovnice koja ga je proizvela i stavila na tržište.

Certifikat ujedno predstavlja i jamstvo da je poluga ili kovanica provjerena od oštećenja koje može ugroziti težinski integritet i volumen plemenite kovine.

“Je li zlato i srebro koje kupujem doista pravo?”, najčešće je pitanje što ga postavljaju kupci i ulagači u plemenite kovine.

Zahvaljujući Certifikatu o autentičnosti Plemenit, više nema dvojbe. Zlatne i srebrne poluge, te zlatnici i srebrnjaci za koje je izdan Certifikat, provjereni su i sigurni proizvodi od plemenitih kovina, u koje možete imati puno povjerenje prilikom kupnje.

Besprijekorna transakcija

Svaki Certifikat o autentičnosti posjeduje jedinstveni serijski broj kojim se utvrđuje povezanost dokumenta s konkretnom investicijskom polugom ili kovanicom.

Certificirane zlatne i srebrne poluge te zlatnici i srebrnjaci imaju sljedivost od proizvođača, odnosno, od ponuđača do kupca. Svaki proizvod pozorno je provjeren, a u slučaju sumnje u izvornost, testiran je ultrazvučnim uređajem kojim je moguće ustanoviti unutrašnji integritet kovanice ili poluge.

Na taj način svojim kupcima osiguravamo besprijekornu uslugu i sigurnost prilikom kupnje. Prodaja zlata u obliku kovanica i poluga od plemenitih kovina kod nas predstavlja besprijekornu transakciju.

Naše višegodišnje iskustvo na regionalnom tržištu jamči vam ugodnu kupovinu koju ćete rado htjeti ponoviti.

Osim Certifikata o autentičnosti Plemenit, dodatno jamstvo kvalitete predstavlja i certifikat “Good Delivery” što ga posjeduju kovnice i rafinerije od kojih za svoje kupce nabavljamo zlatne i srebrne poluge.

Više o vrhunskom svjetskom certifikatu “Good Delivery” možete pročitati na našim internetskim stranicama klikom na link.

Odaberite
Right Menu IconNazovite