Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Uvjeti korištenja internetskih stranica www.plemenit.hr

1. Ukoliko nastavite koristiti internetske stranice na adresi https://www.plemenit.hr/, potvrđujete da ste suglasni s uvjetima korištenja internetskih stranica i web shopa na toj adresi.

2. Kada pregledavate web stranice na adresi https://www.plemenit.hr/, dodajete proizvode u košaricu, mijenjate sadržaj košarice, pregledavate stranice s proizvodima i njihovim opisima, završavate kupnju putem linka “Završi kupovinu”, “Kreni na plaćanje” ili bilo kojeg drugog linka za završetak kupovine, te ako obavljate bilo koje druge radnje predviđene internetskim sustavom, smatrate se korisnikom internetskih stranica.

3. Korisnik internetskih stranica obvezuje se da će web stranice na adresi https://www.plemenit.hr/ koristiti na tehnički odgovarajući način, da neće zloupotrebljavati tehničke ili pravne aspekte web stranica, te da stranice neće koristiti ni na koji drugi način osim na način kako je to predvidio vlasnik internetskih stranica, tvrtka Tetragram projekt d.o.o. iz Zagreba, Svetice 19, OIB: 91926034939.

4. Vlasnik internetskih stranica www.plemenit.hr može zbog bilo kojeg razloga onemogućiti korisnika da koristi te stranice, te bilo koju ili sve njegove funkcionalnosti.

5. Korisnik internetskih stranica www.plemenit.hr suglasan je da vlasnik internetskih stranica koristi sve podatke koje je korisnik internetskih stranica ostavio, poslao, odnosno, pohranio tijekom korištenja tih stranica. Vlasnik internetskih stranicaa te će podatke koristiti u skladu s regulativom o zaštiti podataka koja vrijedi na području Republike Hrvatske.

6. Korisnik internetskih stranica može od vlasnika web shopa zatražiti uklanjanje podataka ostavljenih tijekom korištenja web shopa. Ukoliko korisnik web shopa želi da ostavljeni podaci budu uklonjeni sa servera, to može zatražiti slanjem zahtjeva putem formulara na internetskim stranicama https://www.plemenit.hr/kontakt/ pri čemu je korisnik dužan poslati vlasniku internetskih stranica dovoljno podataka kako bi vlasnik mogao ustanoviti koje podatke korisnik želi da budu uklonjeni. Podatke o vama čuvamo u skladu s Obavijesti o čuvanju vaše privatnosti koju možete pročitati klikom na link.

7. Korisnik internetskih stranica se obvezuje da će internetske stranice koristiti na zakonit način.

8. Vlasnik internetskih stranica održavat će internetske stranice funkcionalnim prema standardima dobrog gospodara. Ipak, vlasnik internetskih stranica ne može jamčiti da će internetske stranice biti u svakom trenutku dostupan korisniku. U slučaju tehničkih ili drugih poteškoća koje će onemogućiti pristup internetskim stranicama, vlasnik internetskih stranica www.plemenit.hr nastojat će te poteškoće otkloniti u najkraćem mogućem roku. Također, vlasnik internetskih stranica radit će izmjene u izgledu i funkcioniranju internetskih stranica, kada je to potrebno iz poslovnih ili pravnih razloga.

9. Vlasnik internetskih stranica u svakom trenutku može donijeti odluku o prestanku rada tih stranica. Ako se dogodi prestanak rada internetskih stranica, vlasnik internetskih stranica može podatke o korisnicima internetskih stranica prikupljenim tijekom funkcioniranja tih stranica prepustiti trećim stranama, pri čemu će treću stranu obvezati da te podatke smije koristiti isključivo u skladu s uvjetima korištenja na koje je korisnik internetskih stranica pristao.

10. Korisnik internetskih stranica može koristiti te stranice samo u slučaju ako dopušta upotrebu tzv. cookies, odnosno, kolačića. Uobičajeno je da internetske web stranice, odnosno, web shopovi koriste male tekstualne datoteke sastavljene od niza znakova koje su spremljene na vaše računalo od strane stranica koje ste posjetili. Na taj način omogućava se da vaše korisničko iskustvo upotrebe internetskih web stranica i web shopa bude ugodno i pozitivno. Spomenute tekstualne datoteke nazivaju se “kolačići” ili “cookies”. Kolačići omogućavaju internetskim web stranicama ili web shopu da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići također omogućuju da se prati posjećenost i promet na našim internetskim stranicama. Podaci koji se na taj način prikupljaju anonimni su i ne dijele se ni sa kime. Više informacija o privatnosti na našim internetskim web stranicama i web shopu možete pročitati ovdje.

11. U skladu sa hrvatskim zakonodavstvom i smjernicama Europske unije, vlasnik internetskih stranica dužan je utemeljiti i javno objaviti politiku povrata kupljenih proizvoda. Politika povrata kupljenih proizvoda tvrtke Tetragram projekt d.o.o za internetske stranice www.plemenit.hr može se pročitati na stranici Politike povrata (kliknite link). Korisnik internetskih stranica www.plemenit.hr prihvaća odredbe Politike povrata kupljenih proizvoda, odnosno, tvrtke Tetragram projekt d.o.o. i to dokazuje time što posjećuje internetske stranice i kupuje proizvode koristeći te internetske stranice.

12. Vlasnik internetskih stranica može promijeniti uvjete korištenja internetskih stranica u svakom trenutku. U slučaju promjene uvjeta, vlasnik internetskih stranica o tome će objaviti informaciju na internetskim stranicama.

Vlasnik internetskih stranica www.plemenit.hr:
Tetragram projekt d.o.o.
Svetice 19
10000 Zagreb
OIB: 91926034939

Odgovorna osoba: Krunoslav Marčinko, direktor

U Zagrebu, dana 8. prosinca 2020.

Odaberite
Right Menu IconNazovite