Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Zlatna poluga 1000 grama

zlatna-poluga-1000-g-munze-osterreich-1a
zlatna-poluga-1000-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-1000-g-argor-heraeus-1a
zlatna-poluga-1000-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-1000-g-pamp-2b
zlatna-poluga-1000-g-pamp-1a

Prodaja zlata najveće mase na regionalnom se tržištu obavlja u formi zlatnih poluga od jednog kilograma. Kilogramske zlatne poluge predstavljaju najraskošniju kupnju za srednje i velike investitore. Izvrstan odnos mase i vrijednosti čini ovu polugu atraktivnim investicijskim proizvodom.

Finoća zlata: 99,99 %
Ukupna masa: 1000 g
Čista masa zlata: 1000 g (32,15 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, Umicore, PAMP

Prodajna cijena FIZIKA:  70.177,84 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  70.037,72 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  69.897,40 €

Otkupna cijena za klijente: 68.255,64 €
Otkupna cijena za neklijente: 67.800,01 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Zlatne poluge od 1000 grama u rukama kupca bude osjećaj moći, sigurnosti i povjerenja. Ne postoji kovina čija je specifična masa veća, a ljepota sjaja izazovnija.

Investicijske zlatne i srebrne poluge različitih veličina možete naručiti i preuzeti u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Prodaja zlata obavlja se transparentno, sigurno i pouzdano. Privatnost i diskrecija dio su naše višegodišnje tradicije.

Zatražite ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, o načinima plaćanja, te o mogućnostima isporuke u Hrvatskoj i druge krajeve regije. Prilikom prodaje zlata u investicijskom obliku svojim kupcima izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit kojim jamčimo podrijetlo proizvoda i njegovu besprijekornost.

Svojstva zlatne poluge od 1000 grama

Zlatne poluge od 1000 grama ili jednog kilograma mogu se po veličini usporediti s omanjim mobilnim uređajem. Premda se s obzirom na vrijednost zlata radi o značajnom cjenovnom iznosu, kilogramska zlatna poluga još je uvijek dovoljno kompaktna da ju je moguće diskretno i bez teškoća uskladištiti.

Baš kao i sve velike poluge koje se proizvode tehnikom lijevanja, i zlatne poluge od 1000 grama djeluju čvrsto, robusno i pouzdano. Svaka poluga posjeduje jedinstveni serijski broj koji omogućuje jedinstvenu identifikaciju pojedine poluge, te pridjeljivanje vlasništva.

U kategoriju velikih investicijskih proizvoda od zlata, osim kilogramske zlatne poluge ubrajaju se još i polukilogramske poluge, poluge od četvrt kilograma, a ponekad i poluge od jedne desetine kilograma.

Proizvođači investicijskih zlatnih poluga od 1000 grama

Investicijske zlatne poluge od 1000 grama (odnosno, jedan kilogram) koje se proizvode u uglednoj europskoj kovnici Heraeus nudimo pod robnom markom Plemenit. Kompanija Heraeus, zajedno sa tvrtkama kćerima Argor Heraeus iz Švicarske i Münze Österreich iz Austrije, posjeduje certifikat “Good Delivery” koji izdaje Udruženje sudionika londonskoga tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 1000 grama klikom na link. Ponudu možete zatražiti i za zlatne i srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite