Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-250-grama-munze-osterreich-1
zlatna-poluga-250-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-250-grama-argor-heraeus-1
zlatna-poluga-250-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-250-grama-pamp-1a
zlatna-poluga-250-grama-pamp-2b

Premda su dio skupine poluga koje iz perspektive velikog broja kupaca možemo uvrstiti u kategoriju većih investicijskih proizvoda od zlata, zlatne poluge od 250 grama i dalje su izgledom i mjerama prilično kompaktne i praktične.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 250 g
Čista masa zlata: 250 g (8,037 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, PAMP, Umicore

Prodajna cijena FIZIKA:  17.717,88 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  17.682,58 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  17.647,28 €

Otkupna cijena za klijente: 17.142,79 €
Otkupna cijena za neklijente: 16.984,17 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Upravo se u primjeru zlatnih poluga od 250 grama može jasno uočiti izvrsno svojstvo žute plemenite kovine da na malome prostoru može pohraniti zamjetna količina kristalizirane imovine. A što je osobito važno, imovina pohranjena u zlato iznimno je likvidna i dostupna: u slučaju prijeke potrebe moguće ju je lagano prenositi s kraja na kraj svijeta.

Ako kupujete zlatne poluge od 250 grama, ali i investicijske plemenite kovine drugih veličina, Plemenit je pravo mjesto za kupnju. Prodaja zlata i investicijskih zlatnih poluga pod robnom markom Plemenit obavlja se u središnjem uredu u Zagrebu. Zatražite ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, o načinima plaćanja, te o mogućnostima isporuke u Hrvatskoj i druge krajeve regije.

Svakako prilikom kupnje zlatne ili srebrne poluge, zlatnika ili srebrnjaka zatražite certifikat Plemenit koji garantira izvornost kupljenoga proizvoda. Prodaja zlata obavlja se u skladu s najvišim europskim standardima. Za svaki prodani proizvod nudimo certifikat o autentičnosti i izvornosti Plemenit.

Svojstva zlatne poluge od 250 grama

Zlatne poluge od 250 grama nisu znatno veće od poluga manjih nominala i težina, ali na masi dobivaju zbog debljine koja je veća. Usporediti ih možemo s veličinom vrećice sa šećerom iz kafića.

Ovisno o proizvođaču ponešto se razlikuju u obliku i načinu proizvodnje (kovanje ili lijevanje), no sve zlatne poluge uvijek imaju strogo određenu i kontroliranu identičnu masu čistoga zlata. Prodaja zlata i zlatnih poluga putem trgovine Plemenit povezana je s izdavanjem certifikata o autentičnosti što ga dobiva svaki naš kupac za svaki pojedinačni proizvod.

Osim zlatne poluge od 250 grama, u skupinu većih zlatnih poluga mogu se uvrstiti još i zlatne poluge od 500 grama i 1000 grama. Vodeće svjetske kovnice proizvode i zlatne poluge masa većih od jednog kilograma, no one se u pravilu isporučuju isključivo po posebnoj narudžbi.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 250 grama

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske zlatne poluge od 250 grama ugledne njemačke kompanije Heraeus. Radi se o multinacionalnoj poslovnoj grupi koja svoje podružnice ima u Švicarskoj (Argor Heraeus) i Austriji (Münze Österreich), te koja posjeduje certifikat “Good Delivery” Udruženja sudionika londonskog tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 250 grama klikom na link. Ponudu možete zatražiti i za zlatne i srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite