Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-5-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-5-grama-heraeus-u-poklon-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-5-grama-heraeus-u-drvenoj-kutiji
zlatna-poluga-5-grama-argor-heraeus-a1
zlatna-poluga-5-grama-argor-heraeus-limited-2021-a1
zlatna-poluga-5-grama-munze-osterreich-a1
zlatna-poluga-5-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-5-grama-perth-mint-1a
zlatna-poluga-5-grama-pamp-1a

Budući da površinom nisu veće od prosječne poštanske marke, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih, priručnih investicijskih proizvoda od zlata.

Stoga se njihovo skladištenje može obaviti jednostavno i diskretno čak i u krugu vlastita doma. U slučaju kupnje po načelu GEOGRAFIJA ili MATEMATIKA, skladištenje se obavlja u trezorima tvrtke Tetragram projekt.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 5 g
Čista masa zlata: 5 g (0,16 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, Umicore, PAMP, The Perth Mint

Prodajna cijena FIZIKA:  388,70 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  387,84 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  386,98 €

Otkupna cijena za klijente: 351,35 €
Otkupna cijena za neklijente: 340,95 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Želite li kupiti jednu ili više zlatnih poluga od 5 grama? Prodaja zlata i investicijskih zlatnih poluga robne marke Plemenit obavlja se u središnjem uredu u Zagrebu. Zatražite ponudu klikom na link i doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, o načinima plaćanja, te o mogućnostima isporuke u Hrvatsku i druge krajeve regije.

Svakako prilikom kupnje zlatne ili srebrne poluge, zlatnika ili srebrnjaka zatražite certifikat Plemenit koji garantira izvornost kupljenoga proizvoda.

Svojstva zlatne poluge od 5 grama

Zajedno s investicijskim zlatnim polugama mase 1 grama, 2 grama i 10 grama, zlatne poluge od 5 grama spadaju u kategoriju malih zlatnih poluga.

Može se reći kako je odnos cijene i praktičnosti kod zlatne poluge od 5 grama dobro izbalansiran za kupce koji u kupnju investicijskoga zlata planiraju uložiti nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura. Prodaja zlatnih poluga od 5 grama obavlja se sigurno i s prodajnim jamstvom. U zlatnom se portfelju velikih ulagača zlatne poluge od 5 grama čuvaju kao prijelazni apoen, za slučajeve hitne potrebe za likvidnošću.

Osim za potrebe očuvanja osobne imovine, zlatne poluge od 5 grama nerijetko se kupuju i kao poklon u posebnm prigodama – krštenja, potvrde, rođendani, vjenčanja, obljetnice… Prodaju se samostalno ili pak zapakirane u plastičnu ambalažu. Moguće ih je, također, za posebne prigode isporučiti i u lijepo oblikovanim, masivnim drvenim kutijama različitih boja i oblika.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 5 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 5 grama njemačkog proizvođača Heraeus, koji je osim u Njemačkoj prisutan i na tržištima Švicarske i Austrije putem vlasnički povezanih kompanija Argor Heraeus i Münze Österreich. Heraeus je jedna od najuglednijih europskih i svjetskih kovnica plemenitih kovina, te posjeduje certifikat “Good Delivery” Udruženja sudionika londonske burze plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 5 grama klikom na link. Kupnja zlata daje osjećaj dugotrajne imovinske utemeljenosti u trajnim vrijednostima. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s dugogodišnjom tradicijom, jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Odaberite
Right Menu IconNazovite