Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-1-oz-valcambi-1a
zlatna-poluga-1-unca-heraeus-u-drvenoj-poklon-kutiji
zlatna-poluga-1-unca-heraeus-1a
zlatna-poluga-1-unca-heraeus-u-poklon-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-1-unca-argor-heraeus-kinegram-1a
zlatna-poluga-1-unca-argor-heraeus-kinegram-2b
zlatna-poluga-1-unca-pamp-2b
zlatna-poluga-1-unca-pamp-1a
zlatna-poluga-1-unca-perth-mint-1a
zlatna-poluga-1-unca-perth-mint-2b
zlatna-poluga-1-unca-umicore-1a
zlatna-poluga-1-unca-valcambi-orange-x

Tradicionalna težinska mjera za plemenite kovine iskorištena je kao osnovica za izradu zlatne poluge od 1 unce. Preračunata u grame, jedna unca zlata ili srebra jednaka je masi od 31,1035 grama (zaokruženo na četvrtu decimalu).

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 1 unca
Čista masa zlata: 1 unca (31,103 g)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich

Prodajna cijena FIZIKA:  2.303,38 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  2.297,63 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  2.291,90 €

Otkupna cijena za klijente: 2.217,28 €
Otkupna cijena za neklijente: 2.195,32 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 19.07.2024 17:59:12

Premda ne spada u mjere metričkog sustava, unca je kroz mnoga stoljeća pa sve do današnjih dana opstala kao službena mjerna jedinica za plemenite kovine na burzama diljem svijeta. Zbog toga gotovo svi proizvođači investicijskoga zlata u svojoj ponudi imaju zlatne poluge od 1 unce. Poneki proizvođači investicijskoga zlata također kuju i poluge čija masa predstavlja višekratnik te tradicionalne jedinične mjere.

Kupujete zlatnu polugu mase jedne unce? Obratite nam se s povjerenjem. Prodaja zlata, odnosno, prodaja investicijskih zlatnih poluga i kovanica robne marke Plemenit te njihovo preuzimanje nalazi se u Zagrebu. Ponudu za kupnju investicijskih plemenitih kovina možete zatražiti putem interneta klikom na link.

Doznajte više o uvjetima prodaje zlata i srebra, te saznajte proces i načine plaćanja. Zatražite informaciju o mogućnostima isporuke u druge djelove Hrvatske i u zemlje regije. U zemljama Europske Unije prilikom prodaje investicijskog zlata ne naplaćuje se porez na dodanu vrijednost, što je u skladu s europskim poreznim direktivama.

Svojstva zlatne poluge od 1 unce

Zlatna poluga od 1 unce ima površinu otprilike poput medaljona. Budući da se unca zlata smatra standardnom mjerom u kojoj se izražava cijena plemenitih kovina, kupac zlatne poluge od 1 unce vrlo će lako moći pratiti njezine cjenovne fluktuacije putem medija.

Cijena unce zlata, naime, može se pronaći na brojnim mjestima na internetu. Internetski portal za plemenite kovine Srebrozlato.com nudi vam informaciju o trenutnoj cijeni unce zlata na svjetskim burzama izražene u američkim dolarima.

Zlatna poluga od 1 unce na tržištu se nudi po cijenama usporedivim s onima zlatnih investicijskih kovanice od jedne unce, poput zlatnog Wiener Philharmonikera, zlatnika Krugerrand ili pak zlatnika American Eagle (Američki orao). Trenutna prodajna cijena zlatnih poluga za naše klijente može se pronaći na stranici s cijenama.

Proizvođači investicijskih zlatnih poluga od 1 unce

Investicijske zlatne poluge od 1 unce ugledne europske kovnice Heraeus možete kupiti kod nas. Riječ je o jednom od vodećih europskih i svjetskih proizvođača investicijskih proizvoda od plemenitih kovina sa sjedištem u Njemačkoj. Kompanija Heraeus posjeduje ugledni certifikat “Good Delivery” što ga izdaje Udruženje sudionika londonskog tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 1 unce klikom na link. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom, jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost. Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite