Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Vinkovcima i Srijemu

Investicijsko zlato isporučujemo iz našeg središnjeg ureda u Zagrebu na područje gradova Vinkovci i Vukovar, te mjesta u Srijemu.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike dostavljamo našim klijentima u prostorije banke po klijentovu izboru. Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke obavljamo i na druge sigurne adrese po dogovoru.

Termin isporuke za Vinkovce i Srijem: utorak, 11.6. i 18.6.2024.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i mjesta Županja i Ilok, kontaktirajte nas na telefon 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Vinkovaca i Srijema svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Ako živite u drugim dijelovima Slavonije ili Posavine, provjerite naše termine isporuke u našem regionalnom uredu u Osijeku, ili pak u termine za Slavonski Brod i Kutinu. A ako putujete za Zagreb, preuzimanje možete obaviti u našem središnjem uredu.

Interaktivna karta na kojoj su označeni svi gradovi u kojima obavljamo isporuke nalazi se ovdje.

Odaberite
Right Menu IconNazovite