Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
srebrna-poluga-500-grama-argor-heraeus-1a
srebrna-poluga-500-grama-heraeus-1
srebrna-poluga-500-grama-umicore-1

Pola kilograma investicijskoga srebra za malog i srednjeg ulagača konkretna je količina, koja djeluje respektabilno i u ruci i u privatnome trezoru. Srebrna poluga od 500 grama ima prilično dobar omjer mase i cijene srebra po gramu, zbog čega je ponekad nabavljaju i kupci s velikim apetitima za kupnju.

Ukupna masa: 500 grama
Čista masa srebra: 500 grama (16,07 unci)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zaliha Što to znači?

Prodajna cijena: 627,20 € (cijena bez PDV-a)

Prodajna cijena: 783,99 € (cijena s PDV-om)

Otkupna cijena: 452,67 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 24.06.2024 12:47:09

Osim ove poluge, među investicijske proizvode od srebra srednje veličine spadaju još i poluge od 100 grama i 250 grama.

Kupujete li srebrne poluge? Prodaja srebra u formi srebrnih poluga i kovanica obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Dugogodišnje iskustvo u posluživanju kupaca čini Plemenit jedinstvenom regionalnom točkom trgovanja zlatnim i srebrnim polugama, te zlatnicima i srebrnjacima. Kupnja i prodaja zlata i srebra vrši se u skladu s najvišim europskim i svjetskim standardima. Na kupnju investicijskog srebra u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Za svaki proizvod iz ponude kupcima nudimo certifikat o autentičnosti Plemenit, kojim se jamči čistoća plemenite kovine u skladu s proizvođačkom specifikacijom, te sljedivost od proizvođača, odnosno, prodavatelja do krajnjega kupca.

Zatražite ponudu za kupnju srebra ili zlata u investicijskom obliku. Odaberite srebrne poluge ili kovanice standardne kakvoće. Isporuku obavljamo diskretno i pouzdano. Obratite nam se s povjerenjem.

Svojstva srebrne poluge od 500 grama

Srebrne poluge od 500 grama otprilike su velike kao vrećica praška za pecivo, no debljina im može biti i do jedan centimetar. Ovisno o proizvođaču, izgled pojedine srebrne poluge može varirati u mjerama i oznakama, no sve poluge iz naše ponude uvijek su standardne čistoće i deklarirane mase, u skladu s certifikatom Plemenit.

Poluge od 500 grama mogu biti proizvedene tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja. Kovane poluge su profinjenoga, oštroga izgleda, dok lijevane poluge odaju dojam robusnosti i čvrstoće. Način proizvodnje razlikuje se od proizvođača do proizvođača, te od izdanja do izdanja.

Prodaja srebra i proizvođači

Ugledna njemačka kovnica Heraeus glavni je dobavljač i isporučitelj srebrnih poluga čiste mase srebra 500 grama za kupce Plemenit. Osim Heraeusovih srebrnih poluga, povremeno na raspolaganju imamo i poluge drugih uglednih europskih kovnica.

Investicijski proizvodi od srebra od kovnica naručuju se u skladu s potrebama kupaca. Pošaljite nam zahtjev za ponudom. Za kupljeni proizvod od zlata i srebra svako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite