Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

NA ZALIHI: Srebrnjaci Krugerrand raspoloživi za isporuku odmah

Srebrnjak Krugerran 1 unca

Web shop Butik PlemenitNa zalihi za trenutnu isporuku imamo srebrnjake Krugerrand mase 1 unce (31,103 grama). Riječ je o investicijskim srebrnim kovanicama koje se proizvode u uglednoj južnoafričkoj kovnici Rand Rafinery, a čiji izgled je identičan svjetski glasovitim investicijskim zlatnicima Krugerrand.

Prve količine srebrnjaka Krugerrand od 1 unce na tržištu su se pojavile 2017. godine kao odgovor na zahtjeve tržišta. Radi se o svojevrsnom komemorativnom izdanju, koje je izdano na 50. obljetnicu prvog izdanja istoimenog investicijskog zlatnika.

Naziv: Srebrnjak Krugerrand
Masa: 31,103 grama
Čistoća srebra: 99,9 %
Promjer kovanice: 38,7 milimetara
Obrub: nazubljen

Zbog velike potražnje za srebrnim Krugerrandima, oni već nekoliko mjeseci nisu bili dostupni za trenutnu isporuku na regionalnom tržištu. No, naša je tvrtka uspjela nabaviti ograničenu količinu tih srebrnjaka, zbog čega ih klijentima možemo ponuditi za preuzimanje odmah nakon uplate.

Požurite s narudžbom, budući da bi ograničena količina ovih srebrnjaka mogla uskoro biti prodana.

Srebrnjak Krugerrand nudimo samostalno, ali i kao poklon u atraktivnoj kutiji od umjetne kože ili u drvenoj poklon kutiji od mahagonija.

Kupnju ovog srebrnjaka možete obaviti putem našeg web shopa Butik Plemenit.

Više informacija o kupnji možete doznati pozivom na broj telefona 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke, a upit za kupnju možete poslati i putem kontakt formulara.

Odaberite
Right Menu IconNazovite