Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
srebrna-poluga-250-grama-argor-heraeus-1a
srebrna-poluga-250-grama-umicore-1a

Portfelj investicijskoga srebra u kojemu srebrne poluge od 250 grama imaju središnju ulogu smatra se portfeljem dobro upućenoga malog ulagača. Srebrne poluge od 250 grama proizvode se tehnikom lijevanja ili kovanja. Zbog svojih specifičnih svojstava, lijevane poluge imaju ponešto grub, ali robustan i pouzdan izgled. Zajedno s polugama od 100 grama i 500 grama, 250-gramske srebrne poluge spadaju u kategoriju srednje velikih investicijskih proizvoda od srebra.

Ukupna masa: 250 grama
Čista masa srebra: 250 grama (8,037 unci)

Dobavljivost: Raspoloživi za dostavu u kovniciRok isporuke 7 dana Što to znači?

Prodajna cijena: 318,60 € (cijena bez PDV-a)
Prodajna cijena: 398,24 € (cijena s PDV-om)

Otkupna cijena: 229,48 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Investicijsko srebro mase 250 grama u ruci djeluje dovoljno masivno da izaziva povjerenje, a opet je dovoljno kompaktno da ne postoji problem njegova skladištenja.

Zainteresirani ste za kupnju srebrnih ili zlatnih investicijskih poluga? Kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Prodaja srebra obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Plemenit nudi investcijsko zlato i srebro po iznimno konkurentnim cijenama. Naše cijene sasvim su usporedive i usklađene s cijenama vodećih europskih trgovaca investicijskim plemenitim kovinama u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji, Italiji i Nizozemskoj. Na investicijsko se srebro u Europskoj Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Naše dugogodišnje iskustvo jamstvo su visoke kakvoće usluge. Sigurnost i pouzdanost proizvoda jamčimo izdavanjem certifikata Plemenit kojim potvrđujemo čistoću srebrne poluge u skladu s proizvođačkom specifikacijom, te utvrđujemo sljedivost od proizvođača, odnosno, prodavatelja do trgovine.

Svojstva srebrne poluge od 250 grama

Srebrne poluge od 250 grama usporedive su veličine sa zlatnim polugama iste mase, no budući da je specifična težina srebra gotovo duplo manja nego specifična težina žute plemenite kovine, srebrne poluge obično su znatno deblje od zlatnih poluga iste mase.

Naravno, oblik i mjere razlikuju se od proizvođača do proizvođača, no najvažnije je da su sve srebrne poluge od 250 grama uvijek izrađene od srebra standardne čistoće i precizne mase. U tom smislu Plemenit obavlja redovite provjere gustoće poluga ultrazvučnim instrumentom, kako bi se utvrdila ravnomjernost materijala od kojega je poluge izrađena.

Prodaja srebra i proizvođači

Ugledni njemački proizvođač investicijskih srebrnih poluga Heraeus glavni je dobavljač srebrnih poluga od 250 grama za kupce koji investicijsko srebro kupuju putem Plemenit.

Zatražite ponudu za kupnju srebrnih ili zlatnih poluga. Obratite nam se s povjerenjem. Naše višegodišnje iskustvo i tradicija osigurat će ugodno iskustvo kupnje. Klijentima nudimo sigurnu i diskretnu isporuku srebrnih i zlatnih poluga.

Prilikom kupnje investicijskih proizvoda od plemenitih kovina, zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite