Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
srebrna-poluga-1-kg-1000-g-umicore-stok-kv-900x900-1
srebrna-poluga-1-kilogram-heraeus-1
srebrna-poluga-1-kilogram-argor-heraeus-1
srebrna-poluga-1-kilogram-1000-grama-umicore-900x900-1

Ako postoji standardna srebrna poluga za male i srednje ulagače, onda je to zacijelo srebrna poluga mase 1000 grama ili 1 kilogram. Srebrne poluge od 1000 grama nerijetko su dio ulagačkoga portfelja kupaca koji imaju snažan afinitet prema investicijskome srebru. Zbog toga ih u ponudi imaju praktički sve ugledne svjetske kovnice. Za srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram može se reći da predstavljaju prijelaznu polugu prema velikim polugama od srebra.

Ukupna masa: 1000 grama
Čista masa srebra: 1000 grama
(1 kg ili 32,15 unci)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zaliha Što to znači?

Redovna cijena: 1.112,21 € (cijena bez PDV-a)

Redovna cijena: 1.390,64 € (cijena s PDV-om)

Otkupna cijena za klijenta: 898,35 €
Otkupna cijena za neklijenta: 888,69 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 24.06.2024 11:35:04

Osim poluga od 1000 grama, među velike srebrne investicijske poluge ubrajamo i poluge od 5000 grama ili 5 kilograma.

Želite li svoj investicijski portfelj obogatiti srebrnim polugama? Srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram predstavljaju izvrstan odabir. Prodaja srebra u formi investicijskih proizvoda obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Raspitajte se za cijene, načine isporuke i mogućnost plaćanja. Zatražite ponudu putem formulara na internetskim stranicama Plemenit. Na investicijske srebrne poluge u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Dugogodišnje iskustvo i besprijekorna reputacija učinit će vašu kupnju ugodnim iskustvom, koje ćete željeti ponoviti. Prodaja srebra i zlata robne marke Plemenit obavlja se u skladu s najvišim europskim i svjetskim standardima. Kupci za svaki kupljeni proizvod dobivaju certifikat o autentičnosti Plemenit kojime se jamči integritet i kakvoća kupljene poluge ili kovanice. Certifikatom se također potvrđuje sljedivost proizvoda od proizvođača, odnosno, prodavatelja do krajnjega kupca. Obratite nam se s povjerenjem.

Svojstva srebrne poluge od 1000 grama

Srebrne poluge od 1000 grama mogu se usporediti s veličinom omanjeg mobilnog uređaja. Njezina kompaktnost omogućuje jednostavnu i diskretnu pohranu, odnosno, skladištenje. Baš kao i druge velike srebrne (i zlatne) poluge, i kilogramske srebrne poluge također se mogu proizvoditi tehnikom kovanja ili tehnikom lijevanja.

Dizajn srebrnih poluga od 1000 grama ponešto se razlikuje ovisno o kovnici u kojoj je proizvedena, odnosno, proizvođaču. Ipak, svaka respektabilna kovnica velike srebrne poluge proizvodi s utisnutim sigurnosnim i razlikovnim elementima. Na temelju tih elemenata, kupac se može uvjeriti u autentičnost i čistoću srebra od kojega je poluga izrađena. Uz to, Plemenit izdaje certifikat o izvornosti kojim se integritet poluge dodatno garantira.

Prodaja srebra i proizvođači

Investicijske srebrne poluge od 1000 grama ili jedan kilogram koje se proizvode u sljedećim uglednim europskim kovnicama imamo u ponudi Plemenit:

  • Heraeus (Njemačka)
  • Argor Heraeus (Švicarska)
  • Umicore (Belgija)

Kliknite link i zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 1000 grama. Ponudu, dakako, možete zatražiti i za srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja srebra s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje srebrnih poluga, ne zaboravite zatražiti certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite