Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Plemenite kovine – kruna osobne imovine

Plemenite kovinePlemenite kovine predstavljaju važan temelj ekonomske dobrobiti pojedinaca i naroda.

Zlato i srebro kruna su osobne imovine svakog mudroga i radišnog čovjeka. Plemenite kovine čvrst su gradbeni element sigurne budućnosti. Investiranje, odnosno, odvajanje i pohrana likvidnih sredstava u zlato i srebro daje bezbrižnost u trenucima krize i spokoj u vrijeme nesigurnosti.

Svaka obitelj trebala bi imati barem dio svoje imovine uložene u zlatne ili srebrne poluge, te zlatnike i srebrnjake.

Plemenite kovine omogućuju nam potpunu kontrolu nad vlastitom sudbinom, čak i u trenucima golemih životnih izazova. Ulaganje u investicijske proizvode od zlata i srebra proširit će vaše mogućnosti djelovanja i učinit će vas neovisnim od nepredvidljivih okolnosti. Bez obzira na opasnosti s kojima se svakodnevno suočavamo, vaša će imovina zadržati vrijednost.

Plemenite su kovine izdržale višetisućljetni test postojanosti. Poklonite im dio svog povjerenja.

Zlato i srebro – zaštitnici vaše imovine

Kupnja plemenitih kovina brojnim narodima diljem svijeta predstavlja uobičajen oblik očuvanja imovine. Nakon ulaska Hrvatske u Europsku Uniju, ulaganje u zlato i srebro za naše je građane potpuno slobodno. Štoviše, pri kupoprodaji investicijskoga zlata, u Europskoj se Uniji ne plaća se nikakav porez, čak ni porez na dodanu vrijednost!

Plemenit je vodeći regionalni isporučitelj investicijskih zlatnih i srebrnih poluga, te investicijskih zlatnika i srebrnjaka. Surađujemo s najuglednijim regionalnim i svjetskim tvrtkama za trgovanje investicijskim plemenitim kovinama. Naše višegodišnje iskustvo na regionalnom tržištu jamče sigurnost i diskreciju za svakog klijenta. Vrhunska usluga u skladu s europskim standardima i blizak odnos povjerenja među poslovnim partnerima stvaraju iznimno poslovno ozračje koje se lako prepoznaje.

Ostvarite svoju želju za posjedovanjem fizičkoga investicijskoga zlata i srebra. Obratite nam se s povjerenjem.

Iskoristite priliku i osigurajte svoj novac kroz ulaganje u zlatne poluge, srebrne poluge, te zlatne i srebrne investicijske kovanice. Kontaktirajte nas već danas!

Kao dio strategije izgradnje povjerenja, za svaki kupljeni investicijski proizvod izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit kojim jamčimo izvornost i sljedivost poluge ili kovanice od proizvođača, odnosno, prodavača do krajnjega kupca. Nadalje, obavljamo redovite kontrole integriteta svih naših proizvoda odgovarajućim instrumentima. Prodaja zlata i srebra Plemenit obavlja se u skladu s najvišim svjetskim standardima.

Odaberite
Right Menu IconNazovite