Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Otkup zlatnih i srebrnih poluga

Otkup zlatnih i srebrnih poluga

Ukoliko posjedujete investicijske zlatne poluge koje trebate unovčiti, najlošije i najnepovoljnije mjesto gdje to možete učiniti su mjesta gdje se otkupljuje lomljeno zlato. Lomljeno zlato, naime, ima nižu otkupnu cijenu od zlata u formi investicijskih poluga, budući da je lomljeno zlato potrebno pretaliti i rafinirati.

Investicijske zlatne poluge, nasuprot tome, ako su dobro očuvane i upakirane u izvornu ambalažu, mogu biti jednostavno i lako pretvorene u likvidna novčana sredstva po cijeni koja je približna tržišnoj cijeni zlata u trenutku prodaje.

Izvrsni uvjeti otkupa

Glavni razlog zbog kojega se zlato izlijeva i kuje u investicijske poluge jest – njihova prepoznatljivost. Ugledni trgovac koji u ruku dobije dobro očuvanu zlatnu polugu neke od poznatih europskih ili svjetskih kovnica neće je morati uništavati pretapanjem kako bi ustanovio je li onda doista kvalitetna. Zahvaljujući podacima koji se nalaze utisnuti u zlatnoj polugi prilikom procesa izrade, polugu je moguće identificirati i utvrditi njezinu vrijednost bez taljenja. Isto vrijedi i za srebrne poluge.

Besprijekorni primjerci investicijskog zlata mogu se, nakon provjere, ponovno ponuditi na prodaju zainteresiranim kupcma. To trgovcima omogućuje da ponuđačima zlatnih poluga ponude izvrsne uvjete otkupa.

Stoga, kada prodajete investicijsko zlato u formi poluga, obavezno ih uvijek ponudite uglednom trgovcu specijaliziranom za investicijske plemenite kovine. Na taj način možete biti sigurni da ćete uvijek dobiti najviše novca za pojedini investicijski proizvod.

Otkup poluga vodećih svjetskih kovnica

U sklopu branda Plemenit razvili smo uslugu otkupa investicijskih zlatnih i srebrnih poluga vodećih europskih i svjetskih kovnica kao što su Heraeus, Argor Heraeus, Münze Österreich, Umicore, Valcambi, Pamp, Johnson Matthey i druge. Ako posjedujete investicijsku zlatnu ili srebrnu polugu iskovanu ili izlivenu u nekoj od navedenih rafinerija plemenitih kovina, za nju ćete kod nas dobiti najbolju cijenu u regiji. Usporedite li naše otkupne cijene s cijenama drugih vodećih trgovaca diljem Europe, ustanovit ćete da su iznimno konkurentne.

Stoga, obratite nam se za prodaju, odnosno, otkup vaše zlatne ili srebrne poluge s povjerenjem. Kontaktirajte nas porukom ili telefonski. Naše kontakt podatke možete doznati klikom na link.

 

Odaberite
Right Menu IconNazovite