Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Slavonskom Brodu i Posavini

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Slavonski Brod

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Slavonski BrodInvesticijsko zlato isporučujemo na područje grada Slavonski Brod i mjesta diljem Posavine iz našeg središnjeg ureda u Zagrebu.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru. Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke dostavljamo i na druge sigurne adrese u blizini klijentova mjesta stanovanja, po dogovoru.

Termin isporuke za Slavonski Brod: utorak, 23.4. i 30.4.2024.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i grad Nova Gradiška, kontaktirajte nas na telefon 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Slavonskog Broda i Posavine svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

A ako živiti na području Vinkovaca i Srijema, provjerite termine isporuke za taj dio Hrvatske. Također, isporuku obavljamo i u našem regionalnom uredu u Osijeku.

Odaberite
Right Menu IconNazovite