Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Srebrnjak Wiener Philharmoniker

srebrnjak-1-unca-wiener-philharmoniker-b
srebrnjak-1-unca-wiener-philharmoniker-a
srebrnjak-wiener-philharmoniker-1-unca-u-drvenoj-poklon-kutiji-b
srebrnjak-wiener-philharmoniker-1-unca-u-kutiji-od-umjetne-koze-a

Zacijelo najpopularnija europska investicijska srebrna kovanica – srebrnjak Wiener Philharmoniker – ističe se ljepotom, atraktivnošću i poželjnošću kakvu posjeduje malo koji ulagački proizvod. Ovaj se srebrnjak na tržištu prvi put pojavio 2008. godine kao dodatak uspješnoj seriji zlatnika s motivima Bečke filharmonije. Odmah nakon lansiranja, postigao je golem uspjeh na europskom i svjetskom tržištu. Srebrnjak Wiener Philharmoniker izrađuje se samo u veličini jedne unce (31,1035 grama) čistoga srebra. Svake se godine izdaje nova serija s identičnim dizajnom, ali s različitom godinom izdanja.

Nominala: 1,50 eura
Ukupna masa:
31,103 grama
Čista masa srebra: 1 unca (31,103 grama)

Prodajna cijena: 35,23 €
(cijena bez PDV-a)

Prodajna cijena: 39,63 €
(cijena s PDV-om)

Otkupna cijena za klijente: 26,77 €
Otkupna cijena za neklijente: 25,66 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 19.07.2024 16:27:32

Ako želite kupiti jedan ili više komada srebrnjaka Wiener Philharmoniker, na pravome ste mjestu. Prodaja srebra u formi investicijskih srebrnjaka i srebrnih poluga obavlja se u središnjem uredu Plemenit u Zagrebu. Naše dugogodišnje iskustvo na regionalnom tržištu jamstvo su pouzdane, sigurne i diskretne kupnje. Na kupnju investicijskih srebrnjaka u Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća porez na dodanu vrijednost.

Zatražite ponudu za kupnju zlatnih ili srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica. Prodaja srebra vrši se u skladu s europskim i svjetskim standardima na području plemenitih kovina. Prilikom kupnje srebra ili zlata, svaki kupac dobiva certifikat o autentičnosti Plemenit kojim se jamči cjelovitost poluge ili kovanice u skladu s proizvođačkom specifikacijom. Obratite nam se s povjerenjem.

Opis i svojstva kovanice srebrnjak Wiener Philharmoniker

Na aversu kovanice srebrnjak Wiener Philharmoniker nalazi se aranžman od ukupno osam simfonijskih instrumenata koji simboliziraju Bečku filharmoniju. Polukružno iznad instrumenata velikim je stiliziranim slovima ispisan tekst “Wiener Philharmoniker”. Sitnim je slovima na aversu također utisnuta riječ “Silber”, koja indicira da je kovanica izrađena od srebra.

Orgulje u zgradi Musikverein, koncertnoj dvorani u kojoj svoje sjedište ima Bečka filharmonija, nalazi se kao središnji motiv na reversu srebrnjaka Wiener Philharmoniker. Oko orgulja je polukružno ispisan naziv zemlje izdavateljice srebrnjaka “Republik Osterreich” (“Republika Austrija”), dok je pri dnu reversa ispisana čista masa srebra u uncama od kojega je srebrnjak izrađen, te nominala u europskoj valuti euru. Iznad nominale utisnuta je godina izdanja.

Prodaja srebra u formi investicijskih srebrnjaka

Ako planirate kupnju srebrnjaka Wiener Philharmoniker, provjerite raspoloživost i raspitajte se za cijenu. Kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

Prilikom kupnje, zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit, kojim jamčimo autentičnost i kvalitetu svih naših investicijskih proizvoda u ponudi.

Odaberite
Right Menu IconNazovite