Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
srebrna-poluga-100g-heraeus-1a
srebrna-poluga-100g-pamp-1a
srebrna-poluga-100g-pamp-2b
srebrna-poluga-100g-umicore-1a
srebrna-poluga-100g-heraeus-2b

Srebrne poluge od 100 grama imaju privlačnost za različite kategorije kupaca plemenitih kovina. Ulagačima koji za kupnju plemenitih kovina planiraju odvojiti par stotina eura, srebrne poluge od 100 grama predstavljat će temelj srebrnoga portfelja. Nasuprot tome, investitor koji namjerava kupiti investicijsko srebro u iznosima od nekoliko tisuća do nekoliko desetaka tisuća eura, srebrne poluge od 100 grama bit će prijelazne poluge u portfelju prema proizvodima mase jednog ili više kilograma.

Ukupna masa: 100 grama
Čista masa srebra: 100 grama (3,215 unci)

Dobavljivost: Nema u kovnici Što to znači?

Trenutak formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42
Prodajna cijena: 149,70 € (cijena bez PDV-a)
Prodajna cijena: 187,13 € (cijena s PDV-om)
Otkupna cijena: 92,35 €

Ako kupujete srebrne poluge od 100 grama, ali i druge investicijske poluge od srebra i zlata, kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Prodaja srebra Plemenit obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Nudimo vam investicijsko srebro i zlato po iznimno konkurentnim cijenama. Naše višegodišnje iskustvo jamstvo su usluge u skladu s europskim standardima. U Europskoj se Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, prilikom kupnje investicijskog srebra zaračunava porez na dodanu vrijednost.

Svaki naš kupac dobiva certifikat o autentičnosti Plemenit kojim se jamči kakvoća plemenite kovine, te čistoća srebra i zlata u skladu s proizvođačkom specifikacijom.

Svojstva srebrne poluge od 100 grama

Za razliku od srebrnih poluga manjih masa koje se proizvode isključivo tehnikom kovanja, srebrne poluge od 100 grama proizvode i tehnikom kovanja i tehnikom lijevanja. Lijevanje je tehnika proizvodnje srebrnih poluga pri kojoj se rastopljeno srebro ulijeva u kalupe koji sadrže ogovarajuće oznake i natpise. Srebro se potom hladi, nakon čega se vadi iz kalupa. Tako formirana srebrna poluga na sebi sadrži odgovarajuće razlikovne elemente.

Osim srebrnih poluga od 100 grama, lijevanjem se nerijetko proizvode i poluge većih masa: 250 grama, 500 grama, 1000 grama i 5000 grama. Lijevane srebrne poluge odaju dojam čvrstoće, postojanosti i robusnosti, dok poluge proizvedene tehnikom kovanja izgledaju oštro, profinjeno, s jasnim konturama, preciznim tekstom i ornamentima.

Prodaja srebra i proizvođači

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske srebrne poluge od 100 grama uglednog njemačkog proizvođača Heraeus.

Kliknite link i zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 100 grama. Naše višegodišnje iskustvo i tradicija jamstvo su kvalitete, pouzdanosti i sigurnosti prodaje. Robna marka Plemenit nudi klijemtima diskretnu i sigurnu isporuku investicijskoga zlata i srebra. Obratite nam se s povjerenjem.

Prilikom kupnje srebrnih ili zlatnih poluga, te srebrnjaka i zlatnika, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite