Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Numizmatički vrijedni primjerci

Numizmatika i numizmatički vrijedni primjerci

Kovanice od plemenitih kovina koje imaju dodatnu numizmatičku vrijednost predmet su posebnog proučavanja stručnjaka, te trgovanja pod posebnim uvjetima.

U skladu sa zakonskim propisima Europske Unije, zlatna numizmatika čija tržišna vrijednost preseže 180 posto vrijednosti čistoga zlata od kojega je izrađena ne spada u investicijsku kategoriju. Zlatnici koji su iskovani od zlata čistoće manje od 90 posto ili su pak kovani prije 1800. godine također se ne smatraju investicijskim zlatnim kovanicama.

S takvim kovanicama se bavimo na posebnim internetskim stranicama.

Zlatnici.com

Na web portalu Zlatnici.com možete doznati više ne samo o vrednijim izdanjima zlatnih numizmatika iz prošlosti, nego i o suvremenim prigodnim zlatnicima malih naklada iz zemalja na svih pet kontinenata.

Zlatna i srebrna numizmatika na portalu Zlatnici.com redovito se osvježava dodavanjem novih izdanja, te dopunjavanjem kataloga zlatnika iz povijesti.

Ukoliko želite kupiti povijesno ili prigodno izdanje pojedinog zlatnika, posjetite naš specijalizirani portal za zlatnu numizmatiku. Također, ukoliko u svojoj kolekciji zlatnih kovanica imate primjerak koji želite procijeniti ili ponuditi na prodaju, također nam se obratite s povjerenjem putem portala Zlatnici.com.

Za kupnju i procjenu numizmatički značajnih srebrnih kovanica, preporučujemo da posjetite web stranice posvećene numizmatici internetskoga portala Srebrozlato.com. Stranice se nalaze na adresi

Srebrozlato.com/numizmatika

Ondje će vam stručni numizmatičari pružiti svu potrebnu pomoć vezanu uz numizmatička izdanja od srebra.

Odaberite
Right Menu IconNazovite