Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Otkrivamo kako do najbolje cijene zlata. Kada to pročitate, iznenadit ćete se!

“Kupio bih jednu zlatnu polugu od 20 grama. Koja je trenutna cijena zlata? Bih li mogao dobiti kakav popust na moju kupnju?”

To su riječi koje naši stručnjaci gotovo svakodnevno čuju od mnogih novih, ali i starih klijenata.

Stoga smo odlučili dati detaljne informacije o tome kako se formira cijena zlata u svijetu i u Hrvatskoj, te kada je i kako moguće očekivati popust prilikom kupnje zlatnih poluga i kovanica.

Povoljna cijena zlata i za male kupnje!

Odmah na početku, otkrit ćemo vam jednu veliku i važnu tajnu. Zlatne poluge i kovanice možete kupiti po izuzetno povoljnim cijenama čak i kada kupujete male količine zlata!

Gotovo svi trgovci investicijskim plemenitim kovinama spremno će vam odobriti popust ako kupujete veću količinu zlata, recimo jedan kilogram i više.

No samo najbolje kompanije omogućit će vam kupnju malih poluga i kovanica po niskim cijenama.

Veća narudžba – niža cijena zlata

U čemu je tajna?

Tajna nije samo jedna nego su – dvije!

Prije svega, velike i ugledne kompanije – poput Tetragram projekta – kupuju investicijske zlatne poluge i zlatnike gotovo svakodnevno za stotine naših klijenata. A što su narudžbe veće, ugledne kovnice koje kuju investicijske proizvode od zlata ponudit će trgovcu poluge i kovanice od plemenitih kovina po nižoj cijeni.

Najveći dio tog popusta tvrtka Tetragram projekt prepušta svojim velikim kupcima. Zbog toga smo kao tvrtka sposobni za veće narudžbe klijentima ponuditi izuzetno atraktivnu cijenu.

Najsnažnije kompanije zlato i otkupljuju

No, što je s malim kupcima? Kako oni mogu kupiti malu polugu, recimo od 10 ili 20 grama, po nižoj cijeni od uobičajene?

Tajna je u strpljenju.

Velike i ugledne kompanije poput Tetragram projekta nisu samo prodavači zlatnih poluga i kovanica, nego investicijske plemenite kovine i otkupljuju.

Otkup investicijskog zlata i srebra po povoljnim otkupnim cijenama mogu obavljati samo financijski najsnažnije kompanije.

Zašto? Zato jer tvrtka koja je spremna otkupiti vašu zlatnu polugu ili kovanicu mora u svakom trenutku na raspolaganju imati znatnu količinu gotovog novca na računu.

Klijent s polugom ili kovanicom može se na vratima ureda pojaviti u svakom trenutku.

I zato, kada kupujete investicijsko zlato, raspitajte se o uvjetima po kojima će prodavač biti spreman vaše zlato otkupiti natrag.

Izvrsne otkupne cijene zlata za naše klijente

Postoje prodavači koji uopće ne otkupljuju zlatne poluge i kovanice, čak i kada su te proizvode klijentu prethodno prodali i isporučili!

Na tržištu nema puno prodavača investicijskog zlata koji su vam spremni jamčiti otkup.

Zbog toga tvrtka Tetragram projekt ima dvije različite otkupne cijene. Višu, odnosno za klijenta povoljniju otkupnu cijenu tvrtka Tetragram projekt nudi svojim kupcima. Ako ste polugu ili kovanicu kupili kod nas, možete biti sigurni da ćete svoje zlato jednom u budućnosti – kad se na to odlučite – moći prodati nama na najbrži i za vas najpovoljniji način.

A kako Tetragram projekt zna da zlatne poluge ili kovanice otkupljuje od svojih klijenata?

Jednostavno. Za svaki proizvod kupljen kod nas, klijent dobiva jedinstveni certifikat na kojem je naveden serijski broj prodane zlatne poluge. Svaki certifikat što ga izdaje tvrtka Tetragram projekt također je numeriran jedinstvenim serijskim brojem.

Autentičan proizvod s jamstvom kompanije

Certifikat jamči ne samo da je proizvod kupljen kod tvrtke Tetragram projekt. On također jamči da se radi o izvornom proizvodu, koji je bio provjeren i za koji je bila utvrđena autentičnost prilikom prodaje klijentu.

Zbog toga svaki takav otkupljeni proizvod tvrtka Tetragram projekt može ponovno ponuditi na tržištu kao izvorno, sto postotno zlato. Naravno, tvrtka Tetragram projekt svaki takav proizvod još jednom rutinski provjerava. A nakon toga, otkupljene poluge i kovanice ponovno stavljamo u redovitu prodaju.

I eto izvrsne prilike za kupnju manjih poluga i kovanica po izvrsnim cijenama!

Cijena zlata niža za trošak transporta

Poluge i kovanice otkupljene od naših klijenata, naime, nisu opterećene troškovima transporta od inozemne kovnice u Švicarskoj, Njemačkoj ili Austriji do Zagreba. Trošak prijevoza prilično utječe na završnu cijenu proizvoda.

Kada taj trošak ne postoji, i cijena proizvoda od investicijskog zlata može biti niža.

Dakle, ako ste mali investitor u zlatne poluge i kovanice, kontaktirajte nas! Recite nam da ste spremni strpljivo čekati dobru priliku za kupnju. Pa kad se prilika koju smo opisali pojavi, mi ćemo vas kontaktirati i javiti nam da imamo besprijekorne, izvorne poluge i kovanice po izuzetno povoljnoj prodajnoj cijeni.

Vas, naravno, ništa ne obvezuje da našu ponudu prihvatite. Vi možete sami birati hoćete li obaviti kupnju ili nećete. Za tako ponuđene poluge, naime, postoji velika potražnja, pa nam one nikada dugo ne ostaju na zalihi.

Izvor investicijskih zlatnih poluga i zlatnika

I na kraju, treba još spomenuti da tvrtka Tetragram projekt pažljivo prati izvor otkupljenih proizvoda od zlata. Kada otkupljeno zlato dolazi od osobe koja to zlato nije kupila kod Tetragram projekta, ono se tretira drugačije. Zbog toga je i otkupna cijena za takve zlatne poluge i zlatnike niža.

Zlatne poluge čiji izvor nije tvrtka Tetragram projekt u pravilu se odmah preusmjeruju kovnicama. Tetragram projekt izbjegava takve poluge ponovno ponuditi na svojim klijentima. Samo poluge za koje možemo utvrditi sljednost i izvor su poluge za koje jamčimo izvornost i autentičnost.

Odaberite
Right Menu IconNazovite