Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-100-grama-argor-heraeus-1a
zlatna-poluga-100-grama-heraeus-u-drvenoj-poklon-kutiji
zlatna-poluga-100-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-100-grama-heraeus-u-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-100-grama-valcambi-a2
zlatna-poluga-100-grama-munze-osterreich-1a
zlatna-poluga-100-grama-heraeus-lijevana-a
zlatna-poluga-100-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-100-grama-perth-mint-1a
zlatna-poluga-100-grama-perth-mint-2b
zlatna-poluga-100-grama-heimerle-meule-a-700
zlatna-poluga-100-grama-pamp-1a
zlatna-poluga-100-grama-pamp-2b

Zlatne poluge od 100 grama spadaju u kategoriju prijelaznih investicijskih proizvoda prema velikim polugama. Proizvođači investicijskoga zlata zlatne poluge od 100 grama proizvode i tehnikom kovanja, ali i tehnikom lijevanja.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 100 g
Čista masa zlata: 100 g (3.215 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođači: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, Valcambi, Umicore, The Perth Mint, Heimerle+Meule, PAMP

Prodajna cijena FIZIKA:  7.189,36 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  7.171,37 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  7.153,59 €

Otkupna cijena za klijente: 6.980,57 €
Otkupna cijena za neklijente: 6.874,24 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 24.06.2024 11:55:12

Kovanje predstavlja tehniku formiranja poluge na način da se na već formiranoj i ohlađenoj zlatnoj polugi koja na sebi nema nikakvih natpisa utiskuje tekst, te odgovarajući sigurnosni elementi. Nasuprot tome, lijevanje je tehnika kojom se rastopljeno zlato ulijeva u kalupe koji na sebi sadrže odgovarajuće oznake i natpise. Zlato se potom hladi i vadi iz kalupa, nakon čega formirana zlatna poluga na sebi ima odgovarajuće razlikovne elemente.

Prodaja zlata u obliku investicijskih poluga i kovanica obavlja se u Zagrebu. Prodaja zlatnih poluga također se putem interneta vrši i u drugim dijelovima Hrvatske i regije. Robna marka Plemenit jamči vam pouzdanost, kvalitetu, siguran i diskretan poslovni odnos, te iznimno konkurentnu cijenu.

Prodaja zlata robne marke Plemenit vrši se u skladu s najvišim europskim standardima. Zatražite certifikat Plemenit kojime se jamči da su poluge i kovanice koje nudimo dobavljene od uglednih kovnica, besprijekorne i pozorno provjerene. Zlatne poluge kupljene kod nas u svakom trenutku možete konvertirati u likvidna sredstva kod nas ili kod drugih trgovaca plemenitim kovinama, također po konkurentnim cijenama. Ponudu za kupnju zlatnih poluga zatražite putem interneta klikom na link.

Svojstva zlatne poluge od 100 grama

Zlatne poluge od 100 grama velike su otprilike poput paketića širokih žvakaćih guma. Poluge izrađene tehnikom lijevanja imaju nešto grublji izgled nego što ga imaju poluge izrađene tehnikom kovanja. Lijevane zlatne poluge odaju dojam robusnosti, čvrstoće i postojanosti, dok kovane poluge imaju jasne konture, te oštre natpise i ornamente.

Na površini imaju utisnut jedinstveni serijski broj. Na taj način, vlasništvo zlatne poluge može se identificirati, pa u slučaju krađe, ukoliko se takva poluga pojavi u legalnim prodajnim kanalima, moguće ju je prepoznati i vratiti vlasniku.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 100 grama

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske zlatne poluge od 100 grama proizvedene u kovnicama Heraeus, koje posjeduju ugledni certifikat “Good Delivery” što ga izdaje Udruženje sudionika londonskog tržišta plemenitih kovina. Njemačka kompanija Heraeus, zajedno sa svojim kćerinskim tvrtkama Argor Heraeus i Münze Österreich jedna je od najvećih i najuglednijih europskih tvrtki za proizvodnju investicijskih proizvoda od plemenitih kovina.

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 100 grama klikom na link. Ponudu možete zatražiti i za zlatne i srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite