Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
zlatna-poluga-50-grama-valcambi-a
zlatna-poluga-50-grama-heraeus-u-drvenoj-kutiji
zlatna-poluga-50-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-50-grama-heraeus-u-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-50-grama-argor-1a
zlatna-poluga-50-grama-pamp-1a
zlatna-poluga-50-grama-pamp-2b
zlatna-poluga-50-grama-munzeosterreich-1a
zlatna-poluga-50-grama-perthmint-1a
zlatna-poluga-50-grama-perthmint-2b
zlatna-poluga-50-grama-umicore-1a
zlatna-poluga-50-grama-valcambi-b
zlatna-poluga-50-grama-valcambi-u-drvenoj-kutiji
zlatna-poluga-50-grama-valcambi-u-kutiji-od-umjetne-koze

Među najtraženije zlatne poluge na domaćem i regionalnom tržištu zacijelo spadaju zlatne poluge od 50 grama. Odnos veličine i cijene kod tih je zlatnih poluga dobro izbalansiran, zbog čega ih rado kupuju veliki i mali ulagači.

Finoća zlata: 99,99 %
Ukupna masa: 50 g
Čista masa zlata: 50 g (1,60 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, Valcambi, The Perth Mint, Umicore, PAMP

Prodajna cijena FIZIKA:  3.745,70 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  3.736,75 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  3.727,13 €

Otkupna cijena za klijente: 3.637,24 €
Otkupna cijena za neklijente: 3.584,65 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 20.04.2024 01:55:23

Zlatne poluge od 50 grama spadaju u kategoriju srednje velikih zlatnih poluga, zajedno s polugama od 20 grama, jedne unce i 100 grama.

Kupujete zlatne poluge? Prodaja zlata u investicijskim polugama i kovanicama obavlja se u Zagrebu. Isporuka se također, ovisno o količini, može izvršiti i u drugim dijelovima Hrvatske i regije. Robna marka Plemenit jamči vam sigurnost, pouzdanost, kakvoću, diskretnu isporuku, te iznimno konkurentnu cijenu.

Prodaja zlata robne marke Plemenit vrši se u skladu s najvišim standardima. Zatražite certifikat Plemenit kojime se jamči da su poluge i kovanice koje nudimo besprijekorne, te da su dobavljene od uglednih kovnica i pozorno provjerene. Naše poluge u svakom trenutku možete pretvoriti u likvidna sredstva kod nas ili kod drugih trgovaca plemenitim kovinama po konkurentnoj cijeni. Ponudu za kupnju zlatnih poluga zatražite putem interneta klikom na link.

Opis zlatne poluge od 50 grama

Zlatna poluga 50 gramaZlatne poluge od 50 grama veličine su otprilike kao paketić žvakaćih guma.  time da im je debljina svega par milimetara. Službeni oblik varira od proizvođača do proizvođača, tako da i mjere mogu ponešto varirati, tako što su, primjerice širina i dužina nešto manje, ali je debljina nešto veća. No, bez obzira na proizvođačke varijacije u izgledu i dizajnu, masa čistoga zlata što ga sadrži investicijska zlatna poluga uvijek je zajamčeno ista, te iznosi točno 50 grama.

50-gramske zlatne poluge obično su najveće zlatne poluge koje se proizvode tehnikom kovanja. Riječ je o tehnici proizvodnje pri kojoj se već formirane i ohlađene pločice stavljaju u presu i potom se na njih utiskuju odgovarajuće informacije (primjerice, masa zlata, čistoća zlata, žig kovnice, zaštitni elementi itd). Sve veće poluge od 50 grama, primjerice poluge od 100 grama, 250 grama, 500 grama ili 1000 grama – u pravilu se proizvode tehnikom lijevanja.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 50 grama

Plemenit u svojoj ponudi ima investicijske zlatne poluge od 50 grama njemačke kompanije Heraeus, jedne od vodećih svjetskih kovnica investicijskih proizvoda od plemenitih kovina. Heraeus, zajedno sa svojim kćerinskim tvrtkama Argor Heraeus iz Švicarske i Münze Österreich iz Austrije, posjeduje certifikat “Good Delivery” što ga izdaje Udruženje sudionika londonskoga tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Zatražite ponudu za kupnju zlatne poluge od 50 grama klikom na link. Ponudu možete zatražiti i za zlatne i srebrne poluge drugih veličina. Diskretna i pouzdana prodaja zlata i zlatnih poluga robne marke Plemenit s višegodišnjom tradicijom jamči vam kvalitetu, pouzdanost i sigurnost.

Prilikom kupnje zlatnih poluga, svakako zatražite certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite