Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Puli i Istri

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Pula

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: PulaPula i Istra pokrivene su dostavom, odnosno, isporukom investicijskog zlata iz našeg ureda u Rijeci.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru. Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, dostava je moguća i na drugim sigurnim adresama, u dogovoru s našim dostavljačima.

Termin isporuke za Pulu i Istru: petak, 28.6. i 05.07.2024.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje gradove Pula, Pazin, Rovinj i Poreč, kontaktirajte nas na broj telefona 091/277-5533 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Pule i Istre svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Isporuke obavljamo i za područje Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara. A ako dolazite u Zagreb, za isporuku u našem središnjem uredu kliknite ovdje.

Odaberite
Right Menu IconNazovite