Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Čakovcu i na području Međimurja

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: Čakovec i Međimurje

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: Čakovec i MeđimurjeInvesticijsko zlato isporučujemo na područje grada Čakovca i u mjesta Međimurske županije iz našeg središnjeg ureda u Zagrebu.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru.

Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke obavljamo i na druge sigurne adrese po dogovoru.

Termin isporuke za Čakovec: sri 24.4. i 1.5.2024

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i gradove Nedelišće i Prelog, kontaktirajte nas na telefon 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Čakovca svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

A ako se planirate zaputiti prema Zagrebu, preuzimanje možete obaviti u našem središnjem uredu. Provjerite i gdje sve diljem Hrvatske isporučujemo kupljene proizvoda na našoj interaktivnoj mapi. Isporuke obavljamo i na području grada Varaždina i okolice.

Odaberite
Right Menu IconNazovite