Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Sloveniji

U slovenskom uredu Tetragram Plemenit sa sjedištem u Ljubljani građani Slovenije, ali i drugih zemalja, mogu osobno kupiti i preuzeti kupljeno investicijsko zlato.

Iz ureda u Ljubljani opslužujemo klijente i u drugim većim slovenskim gradovima: Maribor, Kranj, Celje, Novo Mesto, Koper i drugi gradovi. Slovenski državljani, dakako, zlato mogu kupiti i preuzeti u Hrvatskoj.

Građani Hrvatske koji investicijsko zlato žele kupiti u eurima bez konverzije novca u hrvatske kune također mogu platiti svoju narudžu na bankovni račun naše tvrtke otvoren u Sloveniji, te potom preuzeti narudžbu. Primanje uplata u eurskoj valuti s klijentovog bankovnog računa u Hrvatskoj na bankovni račun naše tvrtke u Hrvatskoj zakonski nije dopušten.

Adresa ureda:

Tetragram Plemenit d.o.o.
Tehnološki park 20
1000 Ljubljana
Slovenija
Mob: +386-30-709-998

Radno vrijeme ureda:
Od ponedjeljka do petka: 9-17 sati
Nedjeljom i blagdanom ne radimo
Dan uoči blagdana radimo skraćeno

Ured u Ljubljani omogućuje dostavu zlatnih poluga i zlatnika putem Pošte Slovenije. Ova usluga je besplatna za osobe koje dostavnu adresu imaju u Sloveniji.

Provjerite na interaktivnoj mapi Hrvatske i regije gdje možete kupiti i zatražiti isporuku investicijskog zlata i srebra. Odaberite mjesto najbliže vašem boravištu i naručite dostavu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite