Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Bosni i Hercegovini

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Bosna i Hercegovina

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Bosna i HercegovinaGrađanima Bosne i Hercegovine osobno isporučujemo investicijsko zlato u našem središnjem uredu u Zagrebu, u regionalnim uredima u Splitu i Osijeku, u slovenskom uredu u Ljubljani, te u hrvatskim gradovima uz granicu do kojih redovito svaka dva ili tri tjedna dostavljamo pošiljke investicijskog zlata: Slavonski Brod, Županja, Karlovac, Dubrovnik i dr.

Klikom na linkove provjerite termine isporuka.

Zlato ne isporučujemo u Bosnu i Hercegovinu zbog nesređenog stanja na bosanskohercegovačkom tržištu, te zbog izrazito visokih poreza i carina kojima je opterećeno investicijsko zlato u BiH, za razliku od zemalja Europske unije gdje taj porez iznosi nula posto.

U slučaju da kupljeno investicijsko zlato želite preuzeti u Hrvatskoj ili Sloveniji, kontaktirajte nas telefonski na broj

+385-92-405-4412

i dogovorite mjesto preuzimanja. Na interaktivnoj karti možete odabrati neki od ponuđenih gradova dostave.

Građani Bosne i Hercegovine također mogu zlatne poluge i zlatne kovanice kupljene kod nas vrlo povoljno pohraniti u našim sigurnim trezorima. Provjerite naše usluge pohrane GEOGRAFIJA i MATEMATIKA, a za više informacija možete nas kontaktirati u našem središnjem uredu u Zagrebu ili u slovenskom uredu u Ljubljani.

Odaberite
Right Menu IconNazovite