Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Crnoj Gori

Građanima Crne Gore nudimo mogućnost isporuke investicijskog zlata u uredu u Dubrovniku, uz prethodni dogovor s djelatnicima našeg regionalnog ureda za Dalmaciju u Splitu. Uz to, isporuku je moguće dogovoriti i u našem središnjem uredu u Zagrebu, u regionalnim uredima u Splitu, Osijeku i Rijeci, u slovenskom uredu u Ljubljani.

Zlato ne isporučujemo u Crnu Goru zbog nesređenog stanja na crnogorskom tržištu plemenitih kovina, te zbog izrazito visokih poreza i carina kojima je opterećeno investicijsko zlato u Crnoj Gori, za razliku od zemalja Europske unije gdje taj porez iznosi nula posto.

U slučaju da kupljeno investicijsko zlato želite preuzeti u Dubrovniku ili u Splitu, kontaktirajte nas telefonski na broj našeg regionalnog ureda u Splitu:

+385-92-5011-344

Građani Crne Gore mogu zlatne poluge i zlatne kovanice kupljene kod nas vrlo povoljno pohraniti u našim sigurnim trezorima. Provjerite naše usluge pohrane GEOGRAFIJA i MATEMATIKA, a za više informacija možete nas kontaktirati u našem središnjem uredu u Zagrebu ili u slovenskom uredu u Ljubljani.

Ako isporuku želite obaviti u našem središnjem uredu u Zagrebu ili u slovenskom uredu u Ljubljani, ili ako kupljeno zlato želite pohraniti u našim sigurnim trezorima, kontaktirajte nas telefonski na broj zagrebačkog srešnjeg ureda:

+385-1-236-5857

Ako ste iz Podgorice, Nikšića, Herceg-Novog, Pljevlja, Bijelog Polja, Cetinja, Bara, Budve, Kotora, Berana, Ulcinja, Tivta ili bilo kojeg drugog mjesta u Crnoj Gori, obratite nam se s povjerenjem. Dobro došli!

Odaberite
Right Menu IconNazovite