Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

PREDSTAVLJAMO: Zlatne poluge PAMP s tehnologijom “Veriscan” za provjeru autentičnosti

Web shopUgledna švicarska kovnica PAMP na tržištu nudi premium investicijske zlatne poluge. Jedna od ključnih karakteristika PAMP zlatnih poluga jest pružanje dodatne razine provjere autentičnosti svake isporučene poluge putem Veriscan(tm) tehnologije. Ova digitalna tehnologija razvijena je od strane PAMP-ovih stručnjaka ekskluzivno za proizvode kovnice PAMP, a na tržište je lansirana 2015. godine.

Provjerite ponudu PAMP Veriscan(tm) zlatnih poluga u našem web shopu.

Riječ je o tehnologiji koja se zasniva na činjenici da svaka iskovana zlatna poluga posjeduje specifične mikroskopske razlike u izgledu koje je čine jedinstvenom u odnosu na sve ostale primjerke iz serije. Može se reći da svaka poluga ima svoj vlastiti “otisak prsta” koji ga čini prepoznatljivom u gomili.

Usporedba “otisaka” putem interneta

Taj se “otisak” može provjeriti tako što se uspoređuje s “otiskom” koji je snimljen i spremljen u kovničkoj bazi prilikom proizvodnje poluge. Provjera se obavlja tako da kupac snimi fotografiju svoje poluge korištenjem posebne Veriscan(tm) mobilne aplikacije, i potom pokrene proces usporedbe sa slikovnim podacima u bazi kovnice PAMP dostupnom putem interneta. Ako su ti podaci identični, aplikacija će potvrditi autentičnost poluge s porukom “Potvrđeno”. U suprotnom, na ekranu uređaja pojavit će se poruka “Nije potvrđeno”.

Veriscan(tm) tehnologija dostupna je za PAMP-ove poluge mase 1 gram, 2 i pol grama, 5 grama, 10 grama, 20 grama, 1 unca (31,103 grama), 50 grama i 100 grama.

Naša tvrtka uvrstila je u ponudu PAMP-ove premium zlatne poluge ekskluzivno za narudžbu putem našeg web shopa Butik Plemenit, uz plaćanje punog iznosa prilikom narudžbe.

Više informacija o Veriscan(tm) provjeri, zajedno s popisom često postavljanih pitanja (FAQ) o toj tehnologiji, možete pronaći na adresi www.pamp.com/veriscan a od 2021. godine ova je tehnologija provjere autentičnosti besplatna za upotrebu. Veriscan(tm) PAMP aplikacija trenutno je dostupna samo na Appleovom Appstoreu za iOS mobilne telefone.

Zlatna poluga 1 gram PAMP Veriscan
Zlatna poluga 1 gram PAMP Veriscan
a-zlatna-poluga-5-grama-pamp
b-zlatna-poluga-5-grama-pamp
a-zlatna-poluga-10-grama-pamp
Zlatna poluga 10 grama PAMP Veriscan
Zlatna poluga 20 grama PAMP Veriscan
Zlatna poluga 20 grama PAMP Veriscan
Zlatna poluga 31.1 gram 1 unca PAMP Veriscan
Zlatna poluga 31.1 grama 1 unca PAMP Veriscan
Zlatna poluga 50 grama PAMP Veriscan
a-zlatna-poluga-50-grama-pamp
Zlatna poluga 100 grama PAMP Veriscan
b-zlatna-poluga-100g-pamp

Više informacija o ovom proizvodu možete dobiti pozivom na telefonski broj našeg središnjeg ureda u Zagrebu, 01/236-5857 ili upitom putem formulara na našim web stranicama. Kupnju zlatnih poluga PAMP Veriscan možete obaviti u našem web shopu Butik Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite