Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Splitu i Dalmaciji

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: Split

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: SplitAko investicijsko zlato želite preuzeti na području Dalmacije, isporuku možemo obaviti u regionalnom uredu Plemenit.hr za Dalmaciju u Splitu, na adresi koja je navedena u nastavku.

Iz ureda u Splitu pokrivamo i druge gradove u relativnoj blizini: Zadar, Šibenik, Makarska, Imotski, Trogir i dr.

Zlatne poluge i zlatnici, ali i srebrne poluge i srebrnjaci isporučuju se isključivo uz prethodni dogovor i uz telefonsku najavu. Isporuka se obavlja uz najavu kako bismo našim klijentima osigurali najviše standarde sigurnosti i diskrecije.

Adresa ureda:

Plemenit.hr
Ulica 114. brigade HV br. 8
21000 Split
Mob: 092/5011-344

Radno vrijeme ureda:
Od ponedjeljka do petka: 9:30-15 sati
Nedjeljom i blagdanom ne radimo, dan uoči blagdana radimo skraćeno

U regionalnom uredu za Dalmaciju u Splitu imamo određene količine investicijskog zlata i srebra na stanju. Proizvode koji u Splitu nisu na stanju možemo dostaviti u splitski ured u roku najduže od 2-3 radna dana. Stoga većinu proizvoda iz našeg asortimana u pravilu isporučujemo u splitskom uredu odmah nakon što je uplata za kupljeno investicijsko zlato vidljiva na našem bankovnom računu. Za kupnju do 9.954,21 eura (75.000 kuna) klijent može platiti i u gotovini.

Osim u Splitu, za kupljeno investicijsko zlato i srebro isporuku možete zatražiti i u središnjem uredu u Zagrebu, te u jednom od regionalnih ureda Plemenit u Osijeku i Ljubljani.

Također, dostavu vršimo i u druge hrvatske gradove jednom ili dva puta mjesečno, po unaprijed određenom rasporedu.

Dostavu, odnosno, isporuku u gradovima u kojima nemamo ured u pravilu obavljamo u poslovnici banke s kojom posluje kupac, odnosno, u kojoj kupac investicijskog zlata i srebra ima otvoren bankovni račun.

Ako ste zainteresirani za to da investicijsko zlato i srebro koje ste kupili preko nas bude dostavljeno u grad u kojem Plemenit.hr nema svoj ured, kontaktirajte nas na broj mobitela 092/405-4412 i raspitajte se o toj mogućnosti.

Odaberite
Right Menu IconNazovite