Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Dubrovniku

Dubrovnik, Metković i Dobrovačko-neretvanska županija

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Dubrovniku i MetkovićuNakon otvaranja Pelješkog mosta, narudžbe investicijskog zlata u vrijednosti od 14 tisuća eura ili više isporučujemo bez naplate transportnih troškova na područje Dubrovnika i mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji iz našeg regionalnog ureda u Splitu.

Narudžbe u vrijednosti manjoj od 14 tisuća eura isporučujemo putem dostavne službe HP Express, pri čemu primatelj (kupac) plaća trošak dostave izravno dostavljaču.

U slučaju više manjih narudžbi različitih kupaca, ukoliko njihov zbroj prelazi 14 tisuća eura, također postoji mogućnost besplatne dostave kao da se radi o jednoj većoj narudžbi.

Termin isporuke za Dubrovnik: isporuke po dogovoru s uredom Split

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru.

Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke obavljamo i na druge sigurne adrese po dogovoru.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na širem području grada Dubrovnika, kontaktirajte naš regionalni ured u Splitu na broj telefona:

092-5011-344

Pozivom na ovaj proj provjerite moguće termine isporuke. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Dubrovačke županije u redovitim razmacima, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

A ako se planirate zaputiti prema Zagrebu, preuzimanje možete obaviti u našem središnjem uredu. Provjerite i gdje sve diljem Hrvatske isporučujemo kupljene proizvoda na našoj interaktivnoj mapi. Isporuku možemo obaviti i u našem regionalnom uredu za Dalmaciju u Splitu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite