Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Rijeci, Kvarneru i Gorskom Kotaru

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Rijeka

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: RijekaIsporuke kupljenog investicijskog zlata i srebra na području Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara obavljamo u prostoru našeg regionalnog ureda u Rijeci, na adresi u nastavku.

Osim u regionalnom uredu, isporuke obavljamo po dogovoru i u poslovnici banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun. Dostava može organizirati i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuku je moguće obaviti i na druge sigurne adrese u blizini klijentova mjesta stanovanja.

Adresa ureda:

Plemenit.hr
Put Vele Crikve 1, II. kat
51000 Rijeka

Termin isporuke za Rijeku i okolicu: četvrtak, 6.4. i petak 14.4.2023.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i gradove Rijeka, Opatija, Crikvenica, Delnice, Ogulin, te otok Krk, kontaktirajte nas na broj telefona 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara u redovitim vremenskim razmacima, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Isporuke obavljamo i za grad Pulu i mjesta u Istri. Isporukama pokrivamo i grad Karlovac i Karlovačku županiju. A ako dolazite u Zagreb, kupljeno investicijsko zlato možemo vam isporučiti u našem središnjem uredu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite