Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Rijeci, Kvarneru i Gorskom Kotaru

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Rijeka

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: RijekaIsporuku kupljenog investicijskog zlata i srebra na područje Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara obavljamo dostavom iz središnjeg ureda u Zagrebu na sigurnu lokaciju.

Kako bismo zadovoljili sigurnosne standarde, kupljene zlatne poluge i zlatnike dostavljamo u prostorije banke po izboru klijenta.

Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može organizirati i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuku je moguće obaviti i na druge sigurne adrese u blizini klijentova mjesta stanovanja.

Termin isporuke za Rijeku i okolicu: petak, 8.7. i četvrtak, 14.7. 2022.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i gradove Rijeka, Opatija, Crikvenica, Delnice, Ogulin, te otok Krk, kontaktirajte nas na broj telefona 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Isporuke obavljamo i za grad Pulu i mjesta u Istri. Isporukama pokrivamo i grad Karlovac i Karlovačku županiju. A ako dolazite u Zagreb, kupljeno investicijsko zlato možemo vam isporučiti u našem središnjem uredu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite