Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Rijeci, Kvarneru i Gorskom Kotaru

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: Rijeka

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato: RijekaPreuzimanje i isporuke kupljenog investicijskog zlata i srebra na području Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara obavljamo u prostoru našeg regionalnog ureda u Rijeci, na adresi u nastavku.

Također, dostavu obavljamo uz dogovor i na drugim lokacijama u Primorsko-goranskoj županiji i okolici.

Isporuke u našem uredu u Rijeci obavljamo isključivo po prethodnom telefonskom dogovoru. Za više informacija obratite se na telefon ureda u Rijeci 091/277-5533.

Adresa ureda:

Plemenit.hr
Pul Vele Crikve 1, II. kat
51000 Rijeka

Mobilni telefon ureda u Rijeci: 091/277-5533

Termin isporuke za Rijeku i okolicu: radnim danom, po dogovoru

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i gradove Rijeka, Opatija, Crikvenica, Delnice, Ogulin, te otok Krk, kontaktirajte nas na broj telefona 091/277-5533 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za isporuku u skladu, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Rijeke, Kvarnera i Gorskog Kotara u redovitim vremenskim razmacima, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Isporuke obavljamo i za grad Pulu i mjesta u Istri. Isporukama pokrivamo i grad Karlovac i Karlovačku županiju. A ako dolazite u Zagreb, kupljeno investicijsko zlato možemo vam isporučiti u našem središnjem uredu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite