Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Otkup investicijskog zlata i srebra

Otkup investicijskog zlata

Zlatne i srebrne poluge, te zlatnike i srebrnjake kupljene kod nas možeteu svakom trenutku ponuditi na otkup po iznimno konkurentnim cijenama.

Plemenit također otkupljuje i investicijsko zlato i srebro kovano u vodećim europskim i svjetskim kovnicama plemenitih kovina bez obzira je li kupljeno kod nas ili kod drugih uglednih trgovaca. Kovnice čije proizvode otkupljujemo su Argor Heraeus, Umicore, Geiger, Degussa, Johnson Matthey, Pamp, Credit Suisse  i druge.

Za svoje klijente nudimo iznimno konkurentu cijenu koja je usporediva s cijenama vodećih europskih trgovaca. Dakle, ne morate putovati u inozemstvo kako bi svoju polugu ili kovanicu prodali po svjetski priznatim cijenama. Vaš ulog u plemenite kovine iznimno je likvidan i dostupan u svakom trenutku. Zatražite ponudu za otkup klikom na link.

Uvjeti otkupa

Razlika u prodajnoj i otkupnoj cijeni zlata usporediva je s razlikom otkupnoga i prodajnog tečaja bilo koje svjetske valute. Dakle, kupnja zlata i kupnja eura, dolara ili funte spadaju u istu transakcijsku kategoriju. Na kupnju zlata u investicijskim polugama i kovanicama ne plaća se porez na dodanu vrijednost, baš kao što se PDV ne plaća ni prilikom kupnje valuta.

Otkup srebra obavlja se uz nešto veću razliku između prodajne i otkupne cijene, budući da se prilikom kupnje investicijskog srebra u formi srebrnih poluga ili kovanica plaća porez na dodanu vrijednost u skladu sa zakonom.

Novac za otkupljene investicijske proizvode isplaćuje se u gotovini i to odmah nakon provjere autentičnosti i ispravnosti poluge ili kovanice. U slučaju kada je iznos isplate iznad zakonski propisane maksimalne gotovinske količine, novac uplaćujemo na klijentov bankovni račun.

Plemenit se bavi isključivo otkupom investicijskog srebra i zlata – zlatnih i srebrnih poluga, te zlatnih i srebrnih kovanica. Otkup lomljenoga zlata ne obavljamo, osim u akcijama otkupa koje povremeno oglašavamo na našim internetskim stranicama. Ponudu za otkup zlatnih poluga, srebrnih poluga, zlatnika i srebrnjaka možete zatražiti putem formulara na našim internetskim stranicama.

Ako želite doznati više o otkupu zlatnih i srebrnih poluga, kliknite ovdje.

Za informacije o otkupu zlatnih i srebrnih kovanica, kliknite ovdje.

Odaberite
Right Menu IconNazovite