Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
Zlato i novac

Zlato nije samo sredstvo očuvanja vrijednosti osobne imovine nego zlato ima još dva izuzetno atraktivna, u svijetu prepoznata kao moćan financijski instrument, te ako se zlato upotrijebi kao financijska podloga ono vam može pomoći da svoju imovinu, „ zlato pretvorite u likvidnost“ ili da likvidnost, tj. Vaš novac pretvorite u zlato kao dugoročno ulaganje.

1/ Zlato za likvidnost

Uobičajeno je da na vlastitu nekretninu možete podići hipotekarni kredit, a u svijetu sličnu financijsku polugu možete dobiti na certificirane zlatne poluge ili zlatnike u osobnom vlasništvu. Na taj način zlato postaje temelj za dodatnu likvidnost koju možete koristiti u razne vidove ulaganja, a zlato ostaje u vašem vlasništvu i dalje ima funkciju čuvanja vrijednosti.

Naša tvrtka u suradnji sa uglednim partnerima klijentu nudi mogućnost da ostvari financijsku polugu za likvidnost te vam omogućiti razne prilike za rast i jačanje osobne imovinske pozicije.

2/ Novac za zlato

Ako pak još nemate svoje vlastite zalihe ili posjedujete malu količinu investicijskog zlata koja je bitno skromnija od vaših želja – imamo rješenje za vas!

Ukoliko procjenjujete da će cijena zlata u godinama pred nama cjenovno ojačati u suradnji sa našim uglednim financijskim partnerom možemo vam ponuditi financijsku polugu za kupnju certificiranih zlatnih ponuda i kovanica a sami predmeti će biti jamstvo za primljenu financijsku polugu te nakon podmirenja zadnje obveze za kupljeno zlato preći će iz statusa zaloga u status vašeg osobnog vlasništva.

Kupnja investicijskog zlata putem financijske poluge može višestruko ojačati financijsku poziciju uz preduvjet da cijena zlata u trenutku plaćanja zadnje obveze prema financijskom partneru bude viša od cijene zlata na dan kad ste uzeli financijsku polugu a brojni financijski gospodarski pokazatelji te analitičari govore u prilog tezi da će cijena zlata u godinama koje su pred nama znatno porasti.

Obratite nam se za savjet ako želite imati i zlato i novac, obratite se našim specijalistima za savjet, mi ćemo vas uputiti na našeg odgovarajućeg poslovnog partnera koji će procijeniti vaš potencijal te vam ponuditi odgovarajuću financijsku polugu u skladu sa vašim potrebama i željama.

Više informacija zatražite na broj telefona 01/236-5857 ili putem e-maila info@plemenit.hr.

Odaberite
Right Menu IconNazovite