Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Zlato “u pokretu”, zlato “u uzletu”: Uzmite zajam na žutu plemenitu kovinu

Zlato u pokretu, zlato u uzletu: Uzmite kredit na žutu plemenitu kovinu

Zlato nije samo sredstvo očuvanja vrijednosti osobne imovine na duge staze. Zlato ima još dva izuzetna atraktivna, u našim krajevima malo poznata svojstva. U svijetu je, naime, sasvim uobičajeno da se žuta plemenita kovina koristi kao moćan financijski instrument. Ako se zlato upotrijebi kao financijsko oruđe, ono vam može pomoći da svoju imovinu “pokrenete” ili “uzletite”. Što to znači?

1/ Zlato “u pokretu”

Uobičajeno je da na vlastitu kuću ili na neku drugu vrijednu nekretninu možete podići hipotekarni kredit, i potom taj novac možete iskoristiti za različite produktivne svrhe. U svijetu se sličan zajam može dobiti i na certificirane zlatne poluge ili zlatnike u osobnom vlasništvu. Na taj način zlato postaje financijski temelj za različite plodonosne djelatnosti. Zlato tako prestaje biti samo “nepokretna” imovina koja čeka u trezoru da joj vrijednost poraste zbog obezvrjeđenja papirnatih valuta.

Naša tvrtka, u suradnji s uglednim regionalnim financijskim institucijama, klijentima nudi mogućnost “pokretanja” osobnih zlatnih zaliha. Iskoristite svoje zlato kao temelj za zajam koji će vam omogućiti različite dodatne prilike za rast i jačanje osobne imovinske pozicije.

2/ Zlato “u uzletu”

Ako pak još nemate svoje vlastite zlatne zalihe, ili pak posjedujete samo manju količinu investicijskog zlata koja je bitno skromnija od vaših želja – rješenje imamo i za vas!

Ukoliko procjenjujete da će cijena zlata u godinama pred nama cjenovno “uzletjeti”, u suradnji sa uglednim financijskim institucijama možemo vam ponuditi zajam za kupnju certificiranih zlatnih poluga i kovanica. Ti će proizvodi potom biti iskorišteni kao jamstvo primljenog zajma, sve dok zajam u ne bude vraćen. Nakon uplate zadnje rate zajma, kupljeno zlato prijeći će iz statusa zaloga u status vašeg osobnog vlasništva.

Kupnja investicijskog zlata putem zajma može višestruko ojačati financijsku poziciju, uz uvjet da cijena zlata u trenutku plaćanja zadnje rate zajma bude viša od cijene zlata na dan kada ste zajam uzeli. Brojni financijski i gospodarski pokazatelji govore u prilog tezi da će cijena zlata u godinama koje su pred nama znatno porasti.

Obratite nam se za savjet i pomoć

Ako želite svoje zlato “pokrenuti” ili pak “uzletjeti”, obratite se našim vrhunskim stručnjacima za pomoć i za savjet. Mi ćemo vas uputiti na odgovarajuće financijske institucije, koje će procijeniti vašu kreditnu sposobnost, te vam ponuditi odgovarajući zajam u skladu s vašim potrebama i raspoloživim mogućnostima.

Više informacija zatražite na broj telefona 01/236-5857 ili putem e-maila info@plemenit.hr.

Neka se vaša imovina pokrene, i neka uzleti!

Odaberite
Right Menu IconNazovite