Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Interaktivna karta: Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato u Hrvatskoj i regiji

Gdje kupiti zlato: interaktivna maka Hrvatske

Na interaktivnoj karti Hrvatske i regije možete provjeriti u kojim sve gradovima postoji organizirana stalna ili povremena dostava investicijskog zlata i srebra kupljenih kod nas. Odaberite kružić koji je najbliži vašoj lokaciji i doznajte više informacija o mjestu isporuke.

 

Proizvodi iz ponude u pravilu su raspoloživi za isporuku odmah nakon uplate po ponudi, odnosno, imamo ih na zalihi za trenutnu isporuku. Kupljene proizvode od investicijskog zlata i srebra možete preuzeti u jednom od naša četiri stalna ureda:

Osim u navedenim uredima, redovite isporuke svaka dva ili tri tjedna obavljamo i u gradovima Karlovac, Kutina, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Vinkovci, ali i u drugim gradovima i naseljima prema mogućnosti.

Više informacija o isporuci investicijskog zlata za građane Bosne i Hercegovine možete doznati ovdje.

Ako ne živite u blizini ni jednog od navedenih gradova, kontaktirajte nas telefonski na broj 092/405-4412 i raspitajte se o mogućnosti dostave u vaše mjesto stanovanja.

Cijenjene klijente obavještavamo o novom radnom vremenu: ponedjeljak-petak 9-13 sati i 14-17 sati. U razdoblju od 13 do 14 sati ne primamo kupce.

X
Odaberite
Right Menu IconNazovite