Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Interaktivna karta: Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Hrvatskoj i regiji

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Hrvatskoj Interaktivna karta

Na interaktivnoj karti Hrvatske i regije možete provjeriti u kojim sve gradovima postoji organizirana stalna ili povremena dostava investicijskog zlata i srebra kupljenih kod nas. Odaberite kružić koji je najbliži vašoj lokaciji i doznajte više informacija o mjestu isporuke.

 

Proizvodi iz ponude u pravilu su raspoloživi za isporuku odmah nakon uplate po ponudi, odnosno, imamo ih na zalihi za trenutnu isporuku. Kupljene proizvode od investicijskog zlata i srebra možete preuzeti u jednom od naša četiri stalna ureda:

Osim u navedenim uredima, redovite isporuke svaki tjedan ili dva tjedna obavljamo i u gradovima Benkovac, Biograd, Čakovec, Dubrovnik, Gospić, Karlovac, Kutina, Ogulin, Otočac, Pula, Senj, Skradin, Slavonski Brod, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Vodice, Zadar, ali i u drugim gradovima i naseljima prema mogućnosti.

Informacije o isporuci investicijskog zlata za građane Bosne i Hercegovine možete doznati ovdje, a o isporuci investicijskog zlata za građane Crne Gore više doznajte ovdje.

Ako ne živite u blizini ni jednog od navedenih gradova, kontaktirajte nas telefonski na broj 092/405-4412 i raspitajte se o mogućnosti dostave u vaše mjesto stanovanja.

Odaberite
Right Menu IconNazovite