Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje i kako građani Bosne i Hercegovine mogu kupiti investicijsko zlato

Gdje i kako kupiti zlato u BiH, Federacija BiH, Republika Srpska

Baš kao i svugdje u svijetu, interes za kupnju investicijskog zlata raste i u Bosni i Hercegovini. No, za razliku od država Europske unije, gdje je investicijsko zlato u potpunosti oslobođeno od poreza na dodanu vrijednost (PDV), u oba entiteta – Federacija BiH i Republika Srpska – investicijsko zlato opterećeno je tim porezom. Zbog toga se tržište investicijskog zlata u toj zemlji ne uspijeva razviti.

Stoga građani BiH u pravilu odlaze u Hrvatsku kako bi kupili investicijsko zlato bez poreza. Taj trend osobito je pojačan otkako je Hrvatska početkom 2023. uvela euro kao službenu nacionalnu valutu.

Kako bi što bolje uslužila klijente iz Bosne i Hercegovine, naša tvrtka uspostavila je tri jednostavna načina kupnje investicijskog zlata. O tome možete doznati klikom na link.

Jedan od načina jest da kupcima iz Republike Srpske nudimo mogućnost fizičke isporuke investicijskog zlata u mjestima u Republici Hrvatskoj uz granicu u Posavini i u Dubrovniku, a kupcima iz Federacije BiH nudimo isporuku investicijskog zlata u Županji, mjestima u Baniji, na Kordunu, u Lici, Dalmaciji, i Dalmatinskoj zagori.

Kupce iz BiH uslužujemo pod istim uvjetima kao i građane mjesta u Republici Hrvatskoj za koje imamo osiguranu redovitu dostavu investicijskog zlata: Novska, Okučani, Slavonski Brod, Županja, Karlovac, Otočac, Imotski, Dubrovnik…

Termini isporuka za gradove u Federaciji BiH

Svaki kupac iz Federacije BiH može odabrati isporuku u našem središnjem uredu u Zagrebu, te u regionalnim uredima u Splitu i u Ljubljani.

Osim toga, kupci iz Orašja u Posavskoj županiji Federacije BIH investicijsko zlato mogu preuzeti u Županji u utorak, 16.7. i 23.7.2024.

Za kupce iz gradova Velika Kladuša i Cazin investicijsko zlato isporučujemo u Karlovcu u petak, 19.7. i 26.7.2024. ili u četvrtak, 18.7. i 25.7.2024, po želji i u dogovoru s kupcem.

Kupci iz Bihaća mogu odabrati hoće li investicijsko zlato preuzeti u Karlovcu (u gorenavedenim terminima) ili u Otočcu u četvrtak, 18.7. i 25.7.2024

Za kupce iz Hercegovine, odnosno, iz gradova Livno, Tomislavgrad i Posušje osigurali smo preuzimanje u našem regionalnom uredu u Splitu, koji također po dogovoru dostavlja investicijsko zlato u mjesta Imotski, Šestanovac i Zagvozd. Termini za isporuku na području Dalmatinske zagore dogovaraju se u skladu s potrebama tržišta.

Isto vrijedi i za hercegovačke kupce iz mjesta Ljubuški, Čapljina, Neum, Čitluk i Stolac. Njihove narudžbe isporučujemo u Dubrovniku uz prethodni dogovor s regionalnim uredom u Splitu. Za dogovor oko isporuke na području juga, kontaktirajte nas na broj telefona regionalnog ureda Split +385 925011344.

Kupci iz svih ostalih gradova u Federaciji BiH kao što su Sarajevo, Tuzla, Mostar, Zenica, Gračanica, Tešanj, Jajce, Bugojno, Travnik, Kiseljak, Konjic, Široki Brijeg, Stolac, Drvar, Sanski Most, Goražde, Gradačac i drugi, mogu sami odabrati jedno od navedenih mjesta u Republici Hrvatskoj i regiji za isporuku investicijskog zlata, ili pak odabrati kupnju zlata na neki drugi način.

Termini isporuka za gradove Republike Srpske

Za kupce s područja gradova Prijedor, Novi Grad i Kozarska Dubica u Republici Srpskoj nudimo isporuku investicijskog zlata u Novskoj, i to u utorak, 16.7. i 23.7.2024.

Gradove Banja Luka i Gradiška opslužujemo u Okučanima, također u utorak, 16.7. i 23.7.2024..

U Slavonskom Brodu investicijsko zlato mogu preuzeti kupci iz Doboja, Dervente i Modriče u istom terminu kao i u Novskoj i Okučanima: utorak, 16.7. i 23.7.2024..

Građani Šamca investicijsko zlato mogu preuzeti u Županji u utorak, 16.7. i 23.7.2024.

Svaki kupac iz sjevernog dijela Republike Srpske može odabrati neko drugo mjesto isporuke, ako mu to više odgovara. Isporuku možemo obaviti i u našem središnjem uredu u Zagrebu, te u regionalnim uredima u Splitu i u Ljubljani.

Građani mjesta Trebinje i Bileća mogu preuzeti isporuku investicijskog zlata u Dubrovniku, uz prethodni dogovor s našim regionalnim uredom u Splitu.

Kupci iz svih ostalih gradova Republike Srpske kao što su Teslić, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Bijeljina, Ugljevik, Zvornik i drugi mogu sami odabrati jedno od navedenih mjesta u Republici Hrvatskoj za isporuku investicijskog zlata, ili pak odabrati kupnju zlata na neki drugi način.

Termin isporuke za Distrikt Brčko

Kupci s područja Distrikta Brčko investicijsko zlato mogu preuzeti u Županji u utorak, 16.7. i 23.7.2024..

Više informacija o kupnji investicijskog zlata za građane Bosne i Hercegovine možete doznati klikom na link.

Odaberite
Right Menu IconNazovite