Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Politika povrata kupljenih proizvoda

Budući da kupcima nudimo proizvode kojima se cijena mijenja iz minute u minutu, ovisno o stanju na svjetskim burzama plemenitih kovina, u skladu sa smjernicom Europske unije 2006/112/ES, te prema članku 408. Zakona o obaveznim odnosima Republike Hrvatske cijenjene klijente obavještavamo kako povrat kupljenih proizvoda nije moguć.

Za proizvode iz naše ponude kojima se cijenja ne mijenja iz minute u minutu, te ne ovisi o stalnim promjenama cijena na svjetskom tržištu plemenitih kovina, razdoblje unutar kojeg kupac može vratiti kupljeni proizvod i primiti povrat novca određen je zakonom, te iznosi 14 dana od dana kupnje za proizvode kupljene putem internet trgovine. Troškove dostave odnosno slanja proizvoda tvrtki Tetragram projekt u cilju povrata kupac snosi sam, u skladu s odredbama hrvatskog zakonodavstva.

Povrat proizvoda iz naše ponude kojima se cijenja ne mijenja iz minute u minutu, te ne ovisi o stalnim promjenama cijena na svjetskom tržištu plemenitih kovina, možete obaviti slanjem ili dostavom na adresu:

Tetragram Plemenit d.o.o.
Svetice 19
10000 Zagreb
Hrvatska

Za dogovor oko povrata, molimo vas da nas kontaktirate telefonski na 01/236-5857 u radno vrijeme naše tvrtke.

Odaberite
Right Menu IconNazovite