Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
Zlatna poluga 1 gram
zlatna-poluga-1-gram-valcambi-1a
zlatna-poluga-1-grama-heraeus-1a
zlatna-poluga-1-gram-heraeus
zlatna-poluga-1g-argor-1a
zlatna-poluga-1g-munze-osterreich-a1
zlatna-poluga-1-gram-u-kutiji-od-umjetne-koze
zlatna-poluga-1g-pamp-b1
zlatna-poluga-1g-perth-mint-blister-a1
zlatna-poluga-1g-pamp-a1

Zlatne poluge od 1 grama najmanje su poluge od investicijskog zlata koje se proizvode i nude na tržištu. Jedan od razloga zašto se u Hrvatskoj, ali i u većini drugih zemalja Europske unije, na uređenome tržištu ne nude poluge manje od 1 grama leži u činjenici da je zakonski regulirano kako su upravo poluge ove mase najmanje zlatne poluge koje se mogu smatrati kao investicijsko zlato na koje se ne plaća porez prilikom kupnje.

Finoća zlata: 99,99 % (24 karata)
Ukupna masa: 1 gram
Čista masa zlata: 1 gram (0.032 oz)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zalihaRaspoloživi za dostavu u kovniciProizvod na putu, kamiončić (Što to znači?)

Proizvođač: Valcambi, Heraeus, Argor Heraeus, Münze Osterreich, Umicore

Prodajna cijena FIZIKA:  91,66 €
Prodajna cijena GEOGRAFIJA:  91,45 €
Prodajna cijena MATEMATIKA:  91,28 €

Otkupna cijena za klijente: 73,91 €
Otkupna cijena za neklijente: 69,57 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 25.05.2024 01:56:42

Zatražite ponudu klikom na link. Prilikom kupnje, zatražite certifikat s jamstvom kakvoće proizvoda.

Svojstva zlatne poluge od 1 grama

Zlatne poluge od 1 grama razlikuju se po obliku ovisno o proizvođaču, no u pravilu nisu veće od nokta. Zbog svoje neznatne veličine, zlatne poluge od 1 grama prikladne su za dugotrajnu pohranu malih vrijednosti. U slučaju potrebe, najmanje se zlatne poluge mogu iskoristiti za razmjenu jeftinijih dobara i usluga.

Osim kao sredstvo pohrane vrijednosti te dugoročne štednje, zlatne poluge mase 1 grama predstavljaju izvrstan poklon u različitim prigodama.

U slučaju ako kupac investicijskoga zlata smatra kako zlatna poluga od jednoga grama, unatoč svojoj neznatnoj veličini, svejedno ima preveliku vrijednost za svakodnevnu praktičnu uporabu, preporučujemo kupnju investicijskoga srebra.

Ponuda investicijskih zlatnih poluga od 1 grama

U ponudi imamo investicijske zlatne poluge od 1 grama švicarske kovnice Valcambi, njemačke kovnice Heraeus, te povremeno i kovnica Argor Heraeus, Münze Österreich, Umicore i Perth Mint. Sve ponuđene zlatne poluge od 1 grama su investicijsko zlato, koje posjeduju certifikat “Good Delivery” Udruženja sudionika londonskoga tržišta plemenitih kovina (London Bullion Market Association, LBMA).

Investicijsko zlato manjih masa u formi zlatnih poluga isporučuje se i u masama od 2 grama, 2 i pol grama, 5 grama i 10 grama.

Odaberite
Right Menu IconNazovite