Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Oznake raspoloživosti investicijskog zlata: od “trenutno nedobavljivo” do “raspoloživo”

Oznake raspoloživosti imvesticijskog zlata

Naša tvrtka u stalnoj je i vrlo tijesnoj komunikaciji s vodećim europskim kovnicama investicijskog zlata. Zbog toga smo u mogućnosti dati svježu informaciju o stanju na tržištu i mogućnosti narudžbe i kupnje najtraženijih zlatnih poluga i zlatnih kovanica.

Sa zadovoljstvom vas izvješćujemo da i dalje traje nesmetana opskrba zlatom. Lanac dobave dobro podnosi napor povećane potražnje. Stoga trenutno ne očekujemo da bi moglo doći do bilo kakvih većih poremećaja u redovnim isporukama.

Naša tvrtka dobro je opskrbljena svim najtraženijim proizvodima. U našim sigurnim trezorima diljem Hrvatske i regije imamo na raspolaganju određene količine zlata za trenutnu isporuku. Sve proizvode iz našeg asortimana u cjeniku za zlatne poluge i u cjeniku za zlatne kovanice označavamo sljedećim oznakama:

Oznaka “Raspoloživo do isteka zaliha”

Oznaka Raspoloživo do isteka zaliha ili Trenutna isporuka do isteka zaliha znači da je proizvod dostupan u našim trezorima za trenutnu isporuku, no zbog velikog priljeva kupaca, zaliha može biti rasprodana relativno brzo. Pri tome, potpuno je nevažno jesu li zalihe velike ili male. Budući da našim klijentima ne ograničavamo broj kupljenih proizvoda, doslovno u svakom trenutku moguće je da naše velike zalihe budu prodane makar samo jednom kupcu. Naši stručnjaci nastoje balansirati potražnju, te utjecati na to da se raspoložive zalihe ravnomjerno rasporede što većem broju kupaca.

Oznaka “Proizvod na putu”

Ako proizvod ima oznaku Proizvod na putu ili Proizvod na putu, kamiončić, to znači da se radi o proizvodu koji je napustio skladište proizvođača, odnosno, kovnice i da ga tvrtka za logistiku sigurnim kanalima dostavlja u jedan od naših sigurnih trezora diljem Hrvatske i regije. Riječ je o proizvodima za koje očekujemo da će u roku od dva do pet radnih dana biti dostupni našim klijentima za trenutnu isporuku. Naša tvrtka ne čeka da se naši sigurni trezori u potpunosti isprazne, e da bismo iz kovnice naručili nove proizvode. Mi nove količine najpopularnijih proizvoda naručujemo još i dok ih imamo na stanju, ako procijenimo da je to potrebno zbog povećane potražnje. Stoga neki proizvodi mogu istovremeno biti označene i kao Raspoloživo do isteka zaliha ili Trenutna isporuka do isteka zaliha i kao Proizvod na putu ili Proizvod na putu, kamiončić.

Oznaka “Raspoloživo za narudžbu u kovnici”

Proizvođači investicijskog zlata uvijek na zalihi imaju određenu količinu proizvoda koje u svakom trenutku mogu isporučiti nama i drugim tvrtkama poput naše. To su proizvodi koje mi možemo naručiti u realnom vremenu, putem interneta, a oznaka im je Raspoloživo za narudžbu u kovnici ili Raspoloživi za dostavu u kovnici. Mi te proizvode iz kovnica naručujemo istovremeno kada neki od naših kupaca kupi isti takav proizvod iz naših zaliha. Na taj način osiguravamo da su naše zalihe uvijek popunjene na odgovarajući način. A ako kupci kupe više proizvoda nego što ih mi imamo u našim zalihama, mi isporučujemo dio proizvoda, a dio odmah naručujemo u kovnici, i to isključivo proizvode koje kovnica može isporučiti odmah, dakle, proizvode koje kovnica sama ima na zalihama. Nakon što ti proizvodi budu spremni za isporuku iz kovnice, oni dobivaju oznaku Proizvod na putu ili Proizvod na putu, kamiončić.

Oznaka “Rok isporuke u danima”

Proizvodu koji je naručen u kovnici treba neko vrijeme da stigne do naših sigurnih trezora diljem Hrvatske i regije. Budući da je logistika dostave proizvoda zbog pandemije i rata na istoku Europe ponešto usporena, moguće je da rok isporuke bude od 2 do 24 dana. Stoga proizvod koji je u dolasku označavamo jednom od oznaka, ovisno o predviđenom broju dana dostave: Rok isporuke 2 dana za rok isporuke do dva dana, Rok isporuke 3 dana rok isporuke do tri dana, Rok isporuke 7 dana rok isporuke do sedam dana, Rok isporuke 8 dana rok isporuke do osam dana, Rok isporuke 24 dana rok isporuke do dvadeset i četiri dana, itd.

Oznaka “Nema u kovnici”

Ukoliko kovnica nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod, taj proizvod ima oznaku ili Nema u kovnici. To znači da mi, a ni bilo koja druga tvrtka slična našoj, ne može zatražiti od kovnice isporuku tog proizvoda. Može se reći da je taj proizvod u tom trenutku nedobavljiv na europskom tržištu. Tu oznaku proizvod obično ima nekoliko dana, sve dok kovnica ne usmjeri svoje kapacitete u njegovu proizvodnju. Nakon što ga kovnica proizvede u dovoljnoj količini i ponudi tržištu, proizvod dobiva oznaku Raspoloživo za narudžbu u kovnici ili Raspoloživi za dostavu u kovnici.

Oznaka “Na upit”

Za proizvode iz našeg asortimana koji nisu često traženi nužno je uvijek prije kupnje provjeriti njihovu dobavljivost kod proizvođača. Takvi proizvodi imaju oznaku ili Provjerite raspoloživost - na upit. Informaciju o dobavljivosti proizvoda s ovim oznakama od proizvođača dobivamo na upit.

Provjerite oznake uz svaki proizvod u cjeniku zlatnih poluga i cjeniku suvremenih zlatnika.

Odaberite
Right Menu IconNazovite