Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

UZMI, PLATI, NOSI: Proizvodi raspoloživi u značajnim količinama za isporuku odmah

Kupnja zlata po načelu uzmi, plati, nosi

Web shopZlatne poluge mase 1 unce (31,1 gram) i 250 grama, te zlatnici Wiener Philharmoniker i Krugerrand mase 1 unce, ponovno su raspoloživi u značajnim količinama za trenutnu isporuku. Osim toga, za trenutnu isporuku u većim količinama imamo i zlatne poluge mase 1 kilogram, 500 grama, 10 grama, 5 grama i 1 gram, te srebrne poluge mase 1 kilogram.

To znači da se navedeni proizvodi mogu kupiti i odmah preuzeti u našem središnjem uredu u Zagrebu, a u regionalnim uredima u Splitu i Osijeku ti su proizvodi također dostupni u kratkome roku.

Navedene proizvode možete naručiti putem našeg web shopa Butik Plemenit, ali i putem kontakt formulara na našim web stranicama ili telefonskim pozivom u naš središnji ured na broj 01/236-5857.

U zadnjih šest tjedana, odnosno, od početka rata na istoku Europe, potražnja za investicijskim zlatom diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj i regiji, snažno je porasla. Zbog toga je dobavni lanac od kovnica do krajnjeg kupca bio pod velikim pritiskom, što je prouzročilo produljenje rokova isporuke za sve proizvode  iz naše ponude.

Na sreću, stanje na tržištu se sada polako smiruje. Osim ako se ponovno ne dogodi kakav nepredviđeni geopolitički šok, očekujemo da će se mogućnost kupnje zlatnih poluga i zlatnih kovanica bez čekanja polako ali sigurno proširiti na sve veći broj artikala. A to znači da će se naša tvrtka vratiti na uobičajeni način poslovanja, koji je kupcima osobito drag: kupnja po sistemu “uzmi, plati i nosi”.

Spomenute proizvode naši kupci mogu kupiti bez najave, jednostavnim dolaskom u jedan od naših ureda ili putem web shopa Butik Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite