Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom
srebrna-poluga-5000g-heraeus-1a
srebrna-poluga-5000g-valcambi

Najveći investicijski proizvodi od srebra koji se nalaze u našoj redovnoj ponudi Plemenit jesu srebrne poluge od 5000 grama ili pet kilograma. Srebrne poluge od 5000 grama predstavljaju dobru osnovu za stvaranje srebrnog investicijskog portfelja u vrijednosti od nekoliko desetaka tisuća eura.

Ukupna masa: 5000 grama
Čista masa srebra: 5000 grama
(5 kg ili 160,75 unci)

Dobavljivost: Trenutna isporuka do isteka zaliha Što to znači?

Prodajna cijena: 5.331,82 € (cijena bez PDV-a)

Prodajna cijena: 6.664,77 € (cijena s PDV-om)

Otkupna cijena: 4.383,30 €

Vrijeme zadnjeg formiranja cijene: 20.04.2024 01:55:23

Ako želite kupiti jednu ili više srebrnih poluga mase 5000 grama ili pak srebrne poluge većih masa, kontaktirajte nas i zatražite ponudu. Prodaja srebra Plemenit obavlja se u našem središnjem uredu u Zagrebu. Doznajte više o mogućnostima isporuke, cijenama i o načinima plaćanja. Na investicijske srebrne poluge u Europskoj Uniji, pa tako i u Hrvatskoj, plaća se porez na dodanu vrijednost.

Prodaja srebra Plement vrši se u skladu s najvišim europskim standardima. Višegodišnje iskustvo i besprijekorna reputacija jamči vam sigurnost i diskreciju prilikom kupnje. Prilikom prodaje srebra, za svaki isporučeni investicijski proizvod izdajemo certifikat o autentičnosti Plemenit kojim jamčimo integritet i kvalitetu kupljene poluge ili kovanice.

Svojstva srebrne poluge od 5000 grama

Srebrna poluga od 5000 grama mjerama je usporediva s ovećom ciglom. U pravilu se izrađuje tehnikom lijevanja, što joj daje čvrstoću i robustnost. Svaka poluga na sebi sadrži utisnute sigurnosne elemente, te podatke o kovnici, masi i čistoći srebra od kojega je poluga izrađena.

Premda imaju zamjetnu težinu, srebrne poluge od 5000 grama ili 5 kilograma još su uvijek dovoljno kompaktne da ih je moguće relativno jednostavno prenositi i skladištiti.

Prodaja srebra i proizvođači

U ponudi imamo na raspolaganju srebrne poluge od 5000 grama ili pet kilograma sljedećih uglednih europskih kovnica:

  • Heraeus (Njemačka)
  • Argor Heraeus (Švicarska)
  • Umicore (Belgija)

Zatražite ponudu za kupnju srebrne poluge od 5000 grama putem interneta. Višegodišnja tradicija Plemenit jamči vam kvalitetu i diskreciju. Kupnjom zlatnih i srebrnih poluga dobivate certifikat o autentičnosti Plemenit.

Odaberite
Right Menu IconNazovite