Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Kutini i Moslavini

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: Kutina

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro: KutinaInvesticijsko zlato isporučujemo na područje grada Kutina, Sisak i mjesta u Moslavini iz našeg središnjeg ureda u Zagrebu.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru.

Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke obavljamo i na druge sigurne adrese po dogovoru.

Termin isporuke za Kutinu: utorak, 23.4. i 30.4.2024.

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje i mjesta Novska i Popovača, kontaktirajte nas na telefon 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Kutine svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Ako živite na području Posavine ili Slavonije, provjerite naše termine isporuke u našem regionalnom uredu u Osijeku, ili pak u termine isporuke za Slavonski Brod. A se planirate zaputiti prema Zagrebu, preuzimanje možete obaviti u našem središnjem uredu.

Odaberite
Right Menu IconNazovite