Temeljna cijena za otkup (gram)
Kliknite na cijenu i poigrajte se grafikonom

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Gospiću i okolici

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Gospiću i okolici

Gdje kupiti i preuzeti investicijsko zlato i srebro u Gospiću i okoliciInvesticijsko zlato isporučujemo na područje grada Gospića i okolice iz našeg središnjeg ureda u Zagrebu.

Kako bismo zadovoljili najviše sigurnosne standarde, zlatne poluge i zlatnike koje isporučujemo našim klijentima dostavljamo u prostorije banke po klijentovu izboru. Obično je to u poslovnica banke u kojoj kupac investicijskog zlata ima otvoren bankovni račun, ali se dostava može dogovoriti i u prostorima naše poslovne banke ako poslovnica te banke u vašem mjestu stanovanja postoji. Iznimno, isporuke obavljamo i na druge sigurne adrese po dogovoru.

Termin isporuke za Gospić i okolicu: četvrtak, 18.7. i 25.7.2024

Ako želite da vašu narudžbu isporučimo na navedenom području, koje uključuje mjesta Gospić, Otočac, Senj i Ogulin, kontaktirajte nas na telefon 092/405-4412 i zatražite isporuku. Naši će djelatnici u dogovoru s vama odrediti vremenski termin za dostavu u skladu s rasporedom dostave, ali i u skladu s vašim raspoloživim vremenom.

Kupljeno investicijsko zlato isporučujemo na područje Gospića i okolice svaka dva do tri tjedna, ovisno o broju klijenata koji zatraže isporuku.

Isporuke u druge dijelove Hrvatske možete provjeriti na našoj interaktivnoj karti.

Odaberite
Right Menu IconNazovite